RESCUE 2: Everyday Heroes…Εσείς πόσους θα σώσετε σήμερα;

 

3/8/2015

Ως πυροσβέστης, θα πρέπει να σκέπτεστε αυτό το θεμελιώδες ερώτημα κάθε μέρα… Πάρτε τον πλήρη έλεγχο κάθε πτυχής των συναρπαστικών αποστολών διάσωσης – πυρόσβεσης και γίνετε για λίγο “καθημερινός ήρωας”!

Είστε έτοιμοι να αναλάβετε την επιχειρησιακή διοίκηση μιας ολόκληρης πόλης; Εμπειρία μοναδική και ευθύνη σοβαρή. Μέσα από τα μάτια των πυροσβεστών – διασωστών ανακαλύψτε τι σημαίνει να είστε γνήσιοι “Καθημερινοί Ήρωες”! Διοικήστε  μια ποικιλία από οχήματα πολλών πυροσβεστικών σταθμών, με ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού και εξειδικευμένο προσωπικό που είναι πάντα προετοιμασμένο για οτιδήποτε.

Στο δεύτερο μέρος αυτής της συναρπαστικής σειράς, υπάρχει ακόμη και ένα δίκτυο πυροσβεστικών σταθμών σε όλο το παιχνίδι για να σας βοηθήσει και να προστατεύσει ολόκληρη την πόλη!

Όταν το ουρλιαχτό των σειρήνων γεμίζει τους δρόμους της πόλης σας, μπορείτε να ακούσετε τις εντολές των πυροσβεστών όπως την πιο συνηθισμένη, “Νερό!”  Κάθε άνθρωπος , γυναίκα και παιδί γνωρίζει: η Πυροσβεστική είναι εδώ για να κερδίσει τον αγώνα ενάντια στις φλόγες!

RESCUE 2: οι ήρωες της καθημερινότητας είναι η συναρπαστική συνέχεια του “Rescue 2013: καθημερινοί ήρωες” ένα παιχνίδι που έχει κερδίσει πολλούς επαίνους από κοινό και κριτικούς. Ας υποθέσουμε ότι έχετε την επιχειρησιακή διοίκηση των πυροσβεστικών σταθμών μιας ολόκληρης πόλης! Ως διοικητής πυροσβεστικής, είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια της πόλης και πρέπει να διασφαλίζετε ότι οι μονάδες σας θα κάνουν το καθήκον τους.  Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για μια απλή φωτιά ή ένα καταστροφικό ατύχημα σε τρένο. Ο συντονισμός των δυνάμεων σας είναι ζωτικής σημασίας καθώς και η επιλογή των δυνάμεων που θα στείλετε.

Το παιχνίδι αυτό έρχεται από την RondoMedia και έχει ως ελάχιστες απαιτήσεις του υπολογιστή σας τις εξής :

 • Επεξεργαστής : Quadcore 2,4 GHz AMD Phenom II X3 720 / Intel Core2 Quad Q6600
 • Κάρτα Γραφικών : AMD Radeon R7 250 / Geforce GTX 650
 • Μνήμη : 4 GB Ram
 • Λογισμικό : Windows Vista, 7, 8, 10

Προτεινόμενες :

 • Επεξεργαστής :AMD FX-8350 4,0 GHz / Intel Core i7-3820 3,60 GHz
 • Κάρτα Γραφικών :Nvidia GTX 760 / Radeon R9 255
 • Μνήμη :8 GB Ram
 • Λογισμικό :Wndows 7 64x, 8.1 64x

Σημαντικά νέα χαρακτηριστικά

– Νέοι τύποι φωτιάς. Τώρα έχετε πολλούς διαφορετικούς τύπους φωτιάς που θέτουν διαφορετικούς κινδύνους και σίγουρα αυτό ανεβάζει το παράγοντα δυσκολίας.

– Αλληλεπίδραση με χάρτη. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την πόλη σε 3D καθώς και το σταθμό της Πυροσβεστικής σας, την τοποθεσία του συμβάντος, και πολλά άλλα.

– Νέο στυλ σχεδίασης. Η αλλαγή από πολύ ρεαλιστικό και εξαιρετικά λεπτομερές με αρκετά ριψοκίνδυνη κίνηση, στην πραγματικότητα άλλαξε σε ένα ελαφρώς πιο cartoonish στυλ, ενώ σε γενικές γραμμές πολύ ρεαλιστικά ήσυχο.

– Περισσότερα οχήματα. Μπορείτε τώρα να πάρετε τον έλεγχο πολλών περισσότερων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένου και του κλιμακοφόρου. Τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον δεύτερο ή τρίτο όροφο γρήγορα. Μπορείτε επίσης να βάψετε τα οχήματα σας.

Έλεγχοι

Οι έλεγχοι είναι λίγο πιο δύσκολο και μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να το συνηθίσετε. Υπάρχει πολύ λιγότερο “Κάντε κλικ σε αυτό, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε αυτό”. Δεν πρέπει πραγματικά να πάρει πολύ χρόνο για να το συνηθίσετε, θα ξεκινήσετε με πολύ απλές αποστολές και θα είστε αναγκασμένοι να έχετε σκληρότερες αποστολές αργότερα.

Γραφικά

Τα γραφικά είναι σίγουρα πολύ καλύτερα σε σύγκριση με το πρώτο. Είναι τόσο διαφορετικά.  Έδωσαν ακόμα και μια μικρή επιπλέον-cartoonish απεικόνιση, η οποία  σίγουρα τραβά την προσοχή. Σκίαση και αντανακλάσεις είναι απίστευτες και σίγουρα κερδίζουν τις πρώτες εντυπώσεις.

Επιλογές

Υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να διαλέξετε.

 • Υπάρχουν πολλές επιλογές για την ποιότητα και έχετε την επιλογή να επιλέξετε μεταξύ πλήρους οθόνης και παραθύρου.
 • Μπορείτε, λοιπόν, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη μουσική, τα ηχητικά εφέ ή τις φωνές.
 • Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα κύλισης οθόνης και ακόμα και να απενεργοποιήσετε το HUD, αν θέλετε.
 • Θετικό είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε ακόμα και ανάμεσα σε έξι διαφορετικές γλώσσες! Χωρίς βεβαίως να περιλαμβάνεται η Ελληνική.

Αποστολές

Αποστολές θα δημιουργήσει τυχαία το λογισμικό σε όλη την πόλη σας (Belvitsia), μερικές φορές ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με δύο αποστολές ταυτόχρονα. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού, μπορεί να συναντήσετε αποστολές που είναι σημαντικές και θα πρέπει να τις φέρετε εις πέρας εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε περισσότερα οχήματα, εξοπλισμό και περισσότερες αποστολές. Για την πρώτη ώρα ή δύο από το παιχνίδι, μπορεί να βαρεθείτε γιατί θα πρέπει να παίξετε τις ίδιες αποστολές επανειλημμένα, το οποίο είναι σημαντικό, αν θέλετε να διατηρήσετε τη φήμη σας ψηλά. Όταν δεν έχετε περισσότερη φήμη με την πόλη, θα είναι το τέλος του παιχνιδιού. Θα πρέπει να ξεκινήσετε το παιχνίδι ξανά από την αρχή. Καθώς ολοκληρώνετε αποστολές με επιτυχία, θα αποκτάτε μεγαλύτερη φήμη, καθώς και ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό. Καθώς ολοκληρώνετε τις αποστολές σας, η επαναληπτική πλευρά των διάφορων παραγόντων δυσκολίας θα εξασθενίσει, έτσι θα έχετε μια μεγαλύτερη ποικιλία αποστολών για να παίξετε.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές είναι καλό απουσιάζουν όμως βασικές δομές όπως χημικές στολές ή HazMat μονάδες EMS και κάποια άλλα στοιχεία που δεν το επηρεάζουν τόσο πολύ όμως για τους απαιτητικούς παίχτες θα είναι μια μικρή απογοήτευση. Το καλό είναι ότι για όσα προβλήματα παρουσιάζονται οι προγραμματιστές του παιχνιδιού μέσω της ανοιχτής κοινότητας Steam τα επιλύουν άμεσα και βγαίνουν τα αντίστοιχα updates.

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα μπορείτε να αγοράσετε – παραγγείλετε το παιχνίδι από την Steam Online.

Για το Fire.gr, Ιωάννης Ρέτσιος

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.