Εκπαίδευση εθελοντών στην Ο.Ε.Δ.Δ Εκάλης

 

21/10/2012

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία άλλη μια ημέρα εκπαίδευσης από την ΟΕΔΔ Εκάλης, στον χώρο των εγκαταστάσεων της, προς τους νέους αλλά και παλαιούς εθελοντές της ομάδας. Χωρισμένη σε δυο μέρη, θεωρία και πράξη, ο υπεύθυνος εκπαιδεύσεων της ομάδας εθελοντής αρχιπυροσβέστης Φιλλιπόπουλος Νίκος, ανέλυσε στην θεωρία τις βασικές αρχές της δασικής πυρκαγιάς και στο πρακτικό σκέλος έγινε κατάσβεση μαγειρικού σκεύους , πρακτική γνωριμία με τα υλικά κατάσβεσης στο πυροσβεστικό όχημα και τέλος πρακτική άσκηση με εγκαταστάσεις σωλήνων χαμηλής πιέσεως (εδώ έγινε επίδειξη από τα μέλη και εθελοντές πυροσβέστες Σαββόγλου Κυριάκο και Ζαφειρίου Στέφανο ) .

Πριν ακόμα τελειώσει λοιπόν η αντιπυρική περίοδος η ΟΕΔΔ φροντίζει για την σωστή και άρτια εκπαίδευση των νέων μελών της με σκοπό την συνεχή ενημέρωση τους και την ένταξη τους στον σχεδιασμό της ομάδας τόσο για τον χειμώνα όσο και για την νέα περίοδο.

Ανταπόκριση για το Fire.gr, Σαββόγλου Κυριάκος
Εθελοντής πυροσβέστης

Πατήστε για μεγέθυνση (Φωτό Σαββόγλου Κυριάκος)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.