Συνάντηση της Π.Ε.Ε.Π.Σ με τον Βουλευτή κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη

 

8/10/2012

Με τoν Γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτή και πρώην Υπουργό κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη συναντήθηκε στις 04/10/2012 ο Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Ε.Π.Σ Γιώργος Πετράς και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Ζέρβας.

Ο κ. Κεφαλογιάννης ενημερώθηκε αναλυτικά για την πορεία του θεσμού του Εθελοντή Πυροσβέστη από την θέσπισή του μέχρι σήμερα, την εξέλιξη της εφαρμογής του νέου νομοθετικού πλαισίου (Ν.4029/2011) αλλά και για την καθυστέρηση έκδοσης της απαιτούμενης υπουργικής απόφασης για τον καθορισμό των Μέσων Ατομικής Προστασίας των Εθελοντών Πυροσβεστών.

Από την πλευρά του ο κ. Κεφαλογιάννης εξέφρασε τον θαυμασμό του για το έργο των Εθελοντών Πυροσβεστών, δήλωσε την υποστήριξή του, ενώ δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια προκειμένου να επισπευσθεί η έκδοση της ανωτέρω απόφασης όπως επίσης και να προγραμματιστεί μαζί του, το ταχύτερο δυνατόν, συνάντηση με το Δ.Σ. της Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Η Π.Ε.Ε.Π.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον κ. Κεφαλογιάννη τόσο για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα συνάντησης, όσο και για το ενδιαφέρον του σχετικά με τα θεσμικά της αιτήματα.

Από το Γραφείο Τύπου της Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.