Ένας απροσδόκητος φίλος για τους πυροσβέστες του DHFD

 

17/8/2015

Οι πυροσβέστες που έδωσαν μεγάλη μάχη με τις φωτιές στην Αριζόνα απέκτησαν πρόσφατα ένα πολύ καλό φίλο που δε λέει να ξεκολλήσει από κοντά τους. 

Τα πληρώματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (DHFD) πάλευαν με ένα τμήμα των 7.000 στρεμμάτων πυρκαγιάς κοντά στο Lake Havasu City, όπου, προς μεγάλη τους έκπληξη, ένας μοναχικός γάιδαρος – φοβισμένος, αλλά ζωντανός – βγήκε μέσα από τη φωτιά . Περιέργως, ο γάιδαρος έδειξε να χρειάζεται την βοήθεια των πυροσβεστών , πράγμα το οποίο αυτοί έπραξαν καταβρέχοντας με νερό το σώμα του για να κατεβάσουν την θερμοκρασία.

“Έχουμε πολλά άγρια γαϊδούρια που ζουν στην περιοχή, έτσι είμαστε συνηθισμένοι στην θέα τους εδώ. Είναι συνήθως αρκετά επιφυλακτικοί, αλλά αυτός ο γάιδαρος  δεν ήταν,” είπε ο υπεύθυνος διαχείρισης του DHFD Jeanne Kentch. Αυτός ο γάιδαρος ακολούθησε τους πυροσβέστες. Είναι σαν να ήξερε, «Αν κολλήσω μαζί τους, θα είμαι ασφαλής». Συνέχισε να ακολουθεί τους πυροσβέστες παντού!

Είναι άγνωστο ο ο γαιδαράκος ξέφυγε από κάποια φάρμα ή ήταν ελεύθερος, όπως και νάχει η Πυροσβεστική Υπηρεσία αν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης θα τον παραδώσει στο American Wild Horse Sanctuary για υιοθεσία.

Του Stephen Messenger

Πηγή : www.thedodo.com
Μετάφραση Ελεύθερη απόδοση, Fire Rescue News

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.