Ανακοίνωση από το περιοδικό Fire Rescue News

 

25/8/2015

Αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι, συνάδελφοι και συνεργάτες

Το Διαδικτυακό περιοδικό Fire Rescue News | www.fire.gr , θα ήθελε να σας ενημερώσει προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αναφορικά με την δημοσίευση άρθρων και μελετών.

Το Fire Rescue News σέβεται την πνευματική δημιουργία καθενός και καθεμιάς και φροντίζει με τον τρόπο του να κάνει την καλύτερη δυνατή παρουσίαση του άρθρου ή της μελέτης δαπανώντας αρκετό χρόνο σύμφωνα με το αντικείμενο του θέματος. Στο Fire Rescue News δεν «πετάμε» την είδηση σε ένα αυτόματο σύστημα και ότι βγει στον «αέρα». Ελέγχουμε, γράφουμε ακόμα και τον απαιτούμενο κώδικα ή ότι άλλο χρειαστεί προκείμενου το άρθρο να είναι ευανάγνωστο, οι σύνδεσμοι ορθοί και οι φωτογραφίες ευκρινείς.

Για όλους αυτούς τους λόγους, από σήμερα θα αποφασίζουμε αν τα άρθρα που μας αποστέλλονται (μελέτες, πτυχιακές εργασίες, πυροσβεστική αρθρογραφία συνεργατών μας και μη) θα δημοσιεύονται στο περιοδικό ή απλά θα αναρτώνται στο Scrolling text στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας με σύνδεσμο στην τοποθεσία που το έχουν κοινοποιήσει.

Από την στιγμή που ο/η αρθρογράφος αποφασίσει να μας αποστείλει το άρθρο κατά αποκλειστικότητα θα δώσουμε την δέουσα προσοχή τόσο στην παρουσίαση του όσο και στην κατηγοριοποίηση του στο περιοδικό με έμφαση στην άμεση κοινοποίηση στα κοινωνικά δίκτυα. Αν το άρθρο έχει αποσταλεί παράλληλα και σε άλλους αποδέκτες θα αποφασίσουμε κατά ποσό θα δημοσιευτεί ή όχι, στην περίπτωση αυτή σαφώς και δεν θα τύχει ανάλογης μεταχείρισης αναφορικά με το χρόνο που θα διαθέσουμε στην προβολή του και την άμεση δημοσίευση του.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Σ. Ρέτσιος

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.