Συνάντηση της ΠΕΕΠΣ με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

 

27/8/2015

Στο πλαίσιο συναντήσεων με τα πολιτικά κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή, το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρό του Μάκη Τσιουγκρή και το Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Ζέρβα, συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 26 Αυγούστου με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους Αντώνη Συρίγο, Γιώτα Κοζομπόλη και Χαρά Καφαντάρη, καθώς και με τους Γιώργο Μαλαγκωνιάρη, Γιώργο Βουλτσιούδη και Τάσο Μανιάτη του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνάντηση ο Πρόεδρος εξέθεσε για άλλη μία φορά τα προβλήματα που απασχολούν τους εθελοντές, με βασικότερο αυτό των Μέσων Ατομικής Προστασίας καθώς και το αίτημα για την σύσταση ειδικής κατηγορίας για την εισαγωγή εθελοντών πυροσβεστών στις σχόλες του ΠΣ μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφεραν ότι οι δεσμεύσεις απέναντι στους εθελοντές θα τηρηθούν στο ακέραιο από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος
Πειραιώς 31, Αθήνα, Τ.Κ. 105 53,
Τηλ:213 215 8247 και 698 036 0855/6

Σχετικοί Σύνδεσμοι: Π.Ε.Ε.Π.Σ

3 Comments

 1.  

  ΜΠάααα? απο ποτε οι εθελοντες συνδιακαλιζονται και εχουν και συριζαιους? καλα λιγο δε ντρεπεστε? αλλα απο οτι καταλαβα ολοι οιεθελοντες πυροσβεστες ειναι συριζα

 2.  

  Αγαπητέ κύριε XryshAygh,

  Ως περιοδικό ΠΟΤΕ δεν έχουμε πάρει πολιτική, θρησκευτική ή αθλητική θέση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση επιτρέψετε μου να σας διαβεβαιώσω ότι όλοι οι Εθελοντές πυροσβέστες δεν είναι του ενός ή του άλλου πολιτικού κόμματος για να τους βάζετε όλους στο ίδιο τσουκάλι και στο κάτω κάτω το τι είναι ο καθένας αφορά αυτόν και μόνο αυτόν. Αν θυμάμαι ακόμα καλά σε αυτή τη χώρα έχουμε δημοκρατία.

  Σχετικά με το αν συνδικαλίζονται δεν μας αφορά και δεν απαντούμε, αναγκάζομαι όμως και εγώ ως διαχειριστής του περιοδικού αλλά και ως εθελοντής πυροσβέστης να σας διευκρινίσω ότι δεν ανήκουν όλοι οι εθελοντές πυροσβέστες στην Π.Ε.Ε.Π.Σ και ως εκ τούτου ΔΕΝ αντιπροσωπεύει η Π.Ε.Ε.Π.Σ το σύνολο των εθελοντών πυροσβεστών στην Ελλάδα παρά μόνο ένα συγκεκριμένο αριθμό που είναι μέλη τους και εγγεγραμμένοι βάσει καταστατικού σε αυτή.

  Συνεχίζοντας να σας πω ότι ο μόνος λόγος που ενέκρινα το σχόλιο σας είναι για να μην ισχυρισθείτε ότι λογοκρίνουμε τα σχόλια των χρηστών υπέρ της μιας ένωσης ή της άλλης, παρόλα αυτά δεν θεωρώ τίμιο να σχολιάζετε μια ένωση με αυτούς τους χαρακτηρισμούς και να υπογράφετε με ψευδώνυμο.

  Στην διάθεση σας αν έχετε ανταπάντηση αλλά θα προτιμούσα με το πραγματικό σας όνομα για να έχει ο διάλογος συνέχεια.
  Ευχαριστώ

  Ιωάννης Ρέτσιος
  Fire Rescue News

 3.  

  Αγαπητοί συνάδελφοι,
  Τα καραγκιοζλίκια στην Ελλάδα είναι παλιά υπόθεση.
  Ας μας πούνε από την ΠΕΕΠΣ πόσοι ψηφίζουν στις εκλογές τους. ( Είναι πάνω από 50 με 100; ) Να δούμε τι εκπροσωπούν τέλος πάντων. Ο ρόλος ενός τέτοιου σωματείου, πρέπει να βασίζεται στη σύνθεση και συνεργασία με όλους και όχι να προβάλλεται ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ των πάντων. Μήπως δουλεύετε τον κόσμο και τα υπουργεία ως εκπρόσωποι των πάντων; Μαζευτείτε γιατί εκθέτετε το εθελοντικό κίνημα και συγχρόνως το κατασυκοφαντείτε, με έγγραφα και υπογραφές, με διαδόσεις, ψέματα και παρεμβάσεις όπου μπορείτε, τώρα τι θέλετε; να το ξεπουλήσετε και κομματικά;
  Άραγε σας πιστεύουν για την μεγάλη συλλογική σας συνδικαλιστική εκπροσώπηση η σας δουλεύουν ;
  Τι εθελοντές εκπροσωπείτε ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ που θέλουν διορισμούς; Άντε ρε από δω .

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.