Τελετή ανάληψης καθηκόντων του νέου Αναπληρωτή Υπουργού

Βαθμολογία

29/8/2015

Ο νέος Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Αντώνης Μακρυδημήτρης ανέλαβε σήμερα (28-08-2015) τα καθήκοντά του, στον τομέα της Προστασίας του Πολίτη, από τον απερχόμενο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Γιάννη Πανούση, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» του Υπουργείου.
 
Πατήστε για μεγέθυνση

 
Στην τελετή παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μαυρόπουλος, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κ. Γιάννης Ρουμπάτης, ο Πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Παντελής Παπαδάκης, η Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με επικεφαλής τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη, η Φυσική Ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος με επικεφαλής τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο ΠΣ Βασίλειο Παπαγεωργίου και ο κ. Βασίλειος Θεοφιλόπουλος, στέλεχος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας.
Επίσης, παρέστησαν ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων, καθώς και στελέχη και προσωπικό των φορέων του Υπουργείου.

Πηγή : www.fireservice.gr

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.