4o Εσωτερικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Υπηρεσιών Αττικής

 

10/12/2012

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν τα προηγούμενα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου (8Χ8) μεταξύ Π.Υ. και Σταθμών της Π.Δ.Π.Υ Αττικής, όπου συμμετείχαν περίπου τριακόσιοι αθλούμενοι, η Ένωση μας προχωράει στην προετοιμασία για την επόμενη διοργάνωση η οποία προβλέπεται να ξεκινήσει περί τα τέλη του Ιανουαρίου. Δικαίωμα συμμετοχής σ’ αυτό έχουν όλοι ανεξαρτήτως οι εν ενεργεία συνάδελφοι που υπηρετούν στο Ν. Αττικής (επαγγελματίες, εποχικοί, εθελοντές) καθώς επίσης και οι συνταξιούχοι. Οι αγώνες θα διεξάγονται σε γήπεδα με πλαστικό τάπητα και θα υποστηρίζονται από διαιτητές και γιατρούς ή φυσιοθεραπευτές, για την ασφάλεια των αγωνιζομένων.

Την ευθύνη της ομαλής προετοιμασίας και διοργάνωσης θα έχει τριμελής οργανωτική επιτροπή που θα συγκροτηθεί κατά την πρώτη συνάντηση των ε κπροσώπων των ομάδων και θα συντονίζεται από τον ταμία της ΑΕΠΕ Σταύρο Μπάκα (τηλ.6944843155). Σε περίπτωση που κάποια Υπηρεσία ή Σταθμός αδυνατεί να συγκροτήσει αυτοτελή ομάδα (δηλαδή να διαθέτει τουλάχιστον 10 αθλούμενους),οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι που υπηρετούν εκεί και επιθυμούν να αγωνίζονται, μπορούν να ενταχθούν σε ομάδα άλλης Υπηρεσίας ή δύο και περισσότερες υπηρεσίες να συγκροτούν κοινή ομάδα.

Για την έκδοση δελτίου αθλητικής ιδιότητας από την ΑΕΠΕ, απαιτείται η προσκόμιση 2 φωτογραφιών καθώς και ιατρικής βεβαίωσης που θα επιτρέπει στον συνάδελφο να αθλείται. Για τους συναδέλφους που αγωνίστηκαν στην περσινή διοργάνωση δεν απαιτείται η έκδοση νέου δελτίου παρά μόνο η ιατρική βεβαίωση. Όσοι πυροσβέστες – διαιτητές (εν ενεργεία ή μη) επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο πρωτάθλημα να το δηλώσουν στον συντονιστή.

Πρόθεση του Δ.Σ. της ΑΕΠΕ είναι να δώσει αθλητική διέξοδο στους συναδέλφους, χωρίς βέβαια να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας. Αντίθετα, πιστεύουμε πως η αθλητική δραστηριότητα των πυροσβεστών θα αποφέρει ευεργετικά αποτελέσματα στους ίδιους αλλά και στην Υπηρεσία, μέσα από την φυσική κατάσταση και την ψυχοσωματική ισορροπία που θα αποκτήσουν. Γι αυτό παρακαλούμε τους κ.κ. Διοικητές και Προϊσταμένους των Υπηρεσιών όπως διευκολύνουν τους συμμετέχοντες, στο μέτρο των Υπηρεσιακών δυνατοτήτων .

Να σημειωθεί ότι για την φετινή χρονιά η Ένωση μας αντιλαμβανόμενη τις οικονομικές συγκυρίες θα καλύψει πλήρως το κόστος συμμετοχής για όλα τα μέλη της ΑΕΠΕ.
Καλούνται λοιπόν οι εκπρόσωποι των ομάδων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διοργάνωση όπως προσέλθουν στην πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στα γραφεία της Ένωσης, Λάρνακος 18 Περιστέρι (10ος Π.Σ. Αθηνών) στον Β’ όροφο.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Γιαννάκος
Ο Γεν. Γραμματέας
Αναστάσιος Πασχάλης

Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδας
Λάρνακος 18, Περιστέρι ΤΚ 12135
Τηλ:6974045719, Fax 210-2430112

Σχετικοί Σύνδεσμοι: Α.Ε.Π.Ε

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.