Συνάντηση του Δ.Σ. της ΠΕΕΠΣ με τον νέο Αρχηγό Π.Σ.

 

8/12/2012

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε σύντομη συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης, με τον Αρχηγό Π.Σ., αντιστράτηγο Σωτήριο Γεωργακόπουλο. Από πλευράς της Ένωσης και μαζί με τις ευχές όλων, επί τη ανάληψη των νέων καθηκόντων, τέθηκαν στον κ. Αρχηγό περιληπτικά και συνοπτικά τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι υπηρετούντες Εθελοντές Πυροσβέστες, εστιαζομένων κυρίως στο ζήτημα της πλήρους ενεργοποιήσεως του νέου Νόμου (4029/2011), του νέου κανονισμού Στολών, καθώς και της μη χορηγίας Μέσων Ατομικής Προστασίας. Επιπλέον έγινε αναφορά στο ζήτημα της ιδρύσεως Εθελοντικών Πυροσβεστικών Κλιμακίων ανά την επικράτεια και της δυσκαμψίας που επιδεικνύει το Π.Σ. στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Από την πλευρά του ο κ. Αρχηγός δήλωσε την αμέριστη υποστήριξή του προς το εθελοντικό προσωπικό, τονίζοντας την σημαντικότητα τόσο του θεσμού, όσο και του παραγομένου άμισθου έργου, δεσμευόμενος ότι θα είναι αρωγός της προσπάθειας και βοηθός σε ότι δύναται να πράξει.

Απο το Γραφείο Τύπου της Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.