Πρώτες Βοήθειες και απολύμανση σε ΡαδιοΒιοΧημικό περιστατικό

 

31/8/2015

Με επιτυχία διεξάχθηκε το σεμινάριο, First Aid & Απολύμανση σε ΡΒΧ περιστατικό από την First Help. Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτές και τους συμμετέχοντες για τον ζήλο και το ενδιαφέρον που δείξανε. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε με την ευγενή χορηγία ειδικού εξοπλισμού, από την Draeger Hellas.

Πατήστε για μεγέθυνση

 
Λίγα λόγια για την εταιρία

21 χρόνια στην εκπαίδευση πρώτων βοηθειών!

Σκοπός μας είναι η πιστοποιημένη εκπαίδευση ιδιωτών και εργαζομένων επιχειρήσεων στις πρώτες βοήθειες, διασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας γνώση και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή.

Διεθνής Αναγνώριση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων
Ως αναγνωρισμένος και πιστοποιημένος εκπαιδευτής της RTI , μπορούμε να παρέχουμε εκπαίδευση με υψηλούς εκπαιδευτικούς στόχους. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών της First Help Training & Surviving, ακολουθούν τα πρωτόκολλα διάσωσης που εφαρμόζονται από τους επαγγελματίες υγείας. Ανταποκρίνονται πλήρως στις τελευταίες διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις για την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση ενώ περιλαμβάνουν όλες τις έγκυρες πρακτικές για την παροχή πρώτων βοηθειών σε ενήλικες παιδιά και βρέφη. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της First Help Training & Surviving παρουσιάζουν συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, την περιοχή του Ειρηνικού και την Αμερική.

Οι εκπαιδευτές διαθέτουν την εμπειρία και τη γνώση ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς. Χάρη στην άρτια εκπαίδευση των εισηγητών, καλύπτονται ακόμη και οι πιο απαιτητικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Αναγνώριση / Έγκριση των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων RTI

 • Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων (CY) Κ.Δ.Π. 198/2009.
 • Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΤΕΕ 21.01.6.3.19-15) Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία
 • Ομοσπονδία Οργανισμών Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών (GB), Πρώτες Βοήθειες για Ενήλικες.
 • Ομοσπονδία Οργανισμών Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών (GB), Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες
 • Επιτροπή Εκπαίδευσης και Διαμόρφωσης Υπηρεσιών και Δεξιοτήτων σε Παιδιά (GB) 12ωρη Εκπαίδευση Παιδιατρικών Πρώτων Βοηθειών για Επαγγελματίες.
 • Συμβούλιο Αναζωογόνησης του Ηνωμένου Βασιλείου (ΚΑΡ.Π.Α. – Απινίδωση)
 • Συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της Εθνικής Ένωσης Εργαζομένων με Παιδιά (GB).
 • Ένωση Πρώτων Βοηθειών στη Βιομηχανία (GB)

Είναι επίσης σύμφωνα με τις οδηγίες των παρακάτω επιστημονικών φορέων:

 • Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης
 • Αμερικάνικος Οργανισμός Καρδιολογίας
 • Συμβούλιο Αναζωογόνησης Ασίας – Ειρηνικού

Τα μαθήματα και τα σεμινάρια στις πρώτες βοήθειες πραγματοποιούνται τόσο σε Ελλάδα και Κύπρο όσο και διεθνώς, ικανοποιώντας και τις πλέον απαιτητικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Πηγή : www.firsthelp.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.