Σεμινάρια πρώτων βοηθειών για εργαζόμενους

 

4/9/2015

Τα σεμινάριο απευθύνεται σε οποιονδήποτε δεν έχει ιατρική εκπαίδευση ο οποίος πρέπει να εχει κάρτα πιστοποίησης παρακολούθησης εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών και/ή Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης για το χώρο εργασίας του σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

Τα προγράμματα που μπορούν να παρακολουθήσουν είναι :

Ποια είναι η First Aid Training Greece

H First Aid Training Greece (Εκπαιδευτικά Προγράμματα Υποστήριξης Ζωής και Πρώτων Βοηθειών) προσφέρει εξειδικευμένα αλλά και τυποποιημένα σεμινάρια στις Πρώτες Βοήθειες, ως διαπιστευμένο Κέντρο Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών διεθνών οργανισμών.

Έχει άδεια ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 από τον ΕΟΠΠΕΠ με αριθμό 2100209 με έδρα το Λουτράκι – Ξενοφώντος 15. (Τηλέφωνα:  27440 65414)

Tα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Υποστήριξης Ζωής και Πρώτων Βοηθειών στελεχώνονται από εκπαιδευτές πιστοποιημένους στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και τις Πρώτες Βοήθειες καθώς και από επαγγελματίες Υγείας (γιατρούς και νοσηλευτές). Είναι το πρώτο Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο της American Heart Association (www.heart.org) που λειτούργησε στη χώρα μας, καθώς και διαπιστευμένο Εκπαιδευτικό Κέντρο του Ηealth and Safety Institute (www.hsi.com) , ενω πρόσφατα άρχισε η συνεργασία με το Emergency Care and Safety Institute (www.ecsinstitute.org) Τα σεμινάρια τα οποία υλοποιούμε σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των οργανισμών φέρουν τη σφραγίδα και εγκυρότητα των επιστημονικών φορέων που συνεργάζονται οι οργανισμοί και είναι σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες κατευθυντήριες οδηγίες για την παροχή Πρώτων Βοηθειών.

Αποστολή των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Υποστήριξης Ζωής είναι η εκπαίδευση στην παροχή Πρώτων Βοηθειών και στην ευαισθητοποίηση σε θέματα ασφαλείας και υγείας σε χώρους εργασίας. Στοχεύουμε να παρέχουμε σύγχρονη εκπαίδευση, σύμφωνα με τις ανάγκες των μαθητών αλλά και του χώρου εργασίας τους.
Οι διαπιστευμένοι εκπαιδευτές υλοποιούν τα προγράμματα σύμφωνα με τις αρχές και προδιαγραφές των προγραμμάτων λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια των διασωστών και την υγεία του θύματος. Με έδρα το Λουτράκι μπορούμε να υλοποιήσουμε σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή : www.firstaidtraining.gr

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.