Νέα αυτόνομη συσκευή παροχής φιλτραρισμένου αέρα X-plore 8000

 

 
Drager X-plore 8000, PAPR (Powered Air Purifying Respirator)

Η Αυτόνομη συσκευή παροχής φιλτραρισμένου αέρα Drager Xplore 8000, χρησιμοποιείται για το φιλτράρισμα επικίνδυνων ουσιών στην ατμόσφαιρα. Αναλόγως της επιλογής φίλτρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προστασία από διάφορα οργανικά και ανόργανα αέρια, ατμούς και σωματίδια εφόσον η περιεκτικότητα σε οξυγόνο στο χώρο που βρισκόμαστε δεν είναι κάτω από 17%.

Η μονάδα της Dräger Xplore 8000 οδηγούμενη από μπαταρία φιλτράρει τον ατμοσφαιρικό αέρα και παρέχει συνεχής ροή αέρα μέσω του σωλήνα στην προσωπίδα ολόκληρου προσώπου ή στην κουκούλα επιλογής του χρήστη.


Αναλυτική παρουσίαση του συστήματος (Αγγλικά)

Κατά αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η απρόσκοπτη αναπνοή του χρήστη χωρίς δυσκολία όπως συμβαίνει με τις κλασικές μάσκες με φίλτρα αναπνοής. Εύκολο ως προϊόν στην συντήρηση και στον καθαρισμό είναι ο απόλυτος σύμμαχος για όλες τις υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης αλλά και για τους επαγγελματίες της βιομηχανίας. Η μονάδα PAPR Dräger Xplore 8000 μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από οποιαδήποτε στολή χωρίς περιορισμούς. Είναι απόλυτα εργονομική και παρέχει την μέγιστη προστασία στην κατηγορία της με ταυτόχρονη άνεση.

Διαθέτει ανταλλακτικά φίλτρα  και πολλά αξεσουάρ για την καλύτερη εργονομία του τελικού χρήση. Μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικές προσωπίδες μισού ή ολόκληρου προσώπου, ασπίδια βιομηχανίας ή οματοθυρίδες με κουκούλα για φαρμακευτικές αποθήκες ή ιατρικά εργαστήρια κ.λ.π.


Είδη ασπιδίων, ομοτοθυρίδων και μασκών που προσαρμόζονται

Η μονάδα της Dräger Xplore 8000 σε συνδυασμό με μια μάσκα ολόκληρου προσώπου, γαντιών χημικής προστασίας μποτών ασφαλείας και στολής χημικής προστασίας κατηγορίας 3-4, είναι ο ιδανικός σύμμαχος για περιστατικά όπως ο ιός Ebola, ελαφρές χημικές διαρροές κ.α.

Το σπείρωμα των προσωπίδων ολόκληρου προσώπου, στο σημείο ελικώσεώς των διηθητικών φίλτρων, είναι σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 148-1 το οποίο επιτρέπει την σύνδεση του σωλήνα αναπνοής της PAPR Xplore 8000.

Η χημική στολή προστασίας τύπου 3-4, περιορισμένης χρήσης από λαμιναρισμένα σιλικονούχα υλικά, ως ολόσωμη φόρμα – στολή προστασίας από πιτσιλίσματα (splash protection suits) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα με αναπνευστικές συσκευές ανοιχτού κυκλώματος και συστήματα PAPR XPlore 8000.  Διαθέτει ελαστικούς συνδέσμους στα μανίκια στα πόδια και στο πρόσωπο (face cuff)  καθώς συνδυάζεται με μάσκες προστασίας ολόκληρου προσώπου.

Δείτε μερικά βίντεο της εταιρίας

Περισσότερες πληροφορίες :

Draeger Hellas S.A.
150, El. Venizelou Str.
142 31 Nea Ionia
Tel: +30 210 28 21 809
Fax: +30 210 2821214
www.draeger.com
Dräger. Technology for Life

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.