Νέα προεμποτισμένα μαντιλάκια επαγγελματικής χρήσης Tork

 

11/9/2015

Τα νέα προεμποτισμένα μαντιλάκια επαγγελματικής χρήσης Tork Surface Cleaning Wet Wipes αποτελούν την πλέον σύγχρονη και καινοτόμο λύση για τον άμεσο καθαρισμό μηχανημάτων και επιφανειών εκεί όπου δεν υπάρχει νερό. Ιδιαίτερα ανθεκτικά και απορροφητικά απομακρύνουν με ευκολία, δύσκολους ρύπους όπως λάδι μηχανής, γράσο καθαρίζοντας σε βάθος, ενώ η πρακτική τους συσκευασία σε κουβαδάκι με ειδικό πώμα προστασίας  εξασφαλίζει στον επαγγελματία  ευκολία και άμεση χρήση.

Τα προεμποτισμένα μαντιλάκια Tork Surface Cleaning Wipes είναι δερματολογικά ελεγμένα και ο καθαριστικός τους παράγοντας είναι ήπιος για τα χέρια του χρήστη.

Εφαρμογές: Αποτελεσματικά για τη συντήρηση  μηχανημάτων, καθαρισμό μεταλλικών επιφανειών από σκόνες ρύπους, γράσσο, λάδι κ.ά χάρη στην σύνθεση τους με βάση την αλκοόλη. Ιδανικά γα στόλους μεταφορών, συνεργεία συντήρησης μηχανημάτων κ.ά.

Παράλληλα τα μαντιλάκια Tork Hand Cleaning Wet wipes καθαρίζουν σε βάθος τα χέρια του επαγγελματία ενώ η ειδική τους σύνθεση τα προστατεύει από σκασίματα και ερεθισμούς. Η πρακτική τους συσκευασία σε ειδικό κουβαδάκι με πώμα που ανοιγοκλείνει τα κρατάει πάντα υγρά έτοιμα για χρήση. Ιδανικά για χώρους όπου δεν υπάρχει νερό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διανομή τους, ενημερωθείτε από το www.tork.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.