Πάτρα | Ανεύρεση αγνοουμένου στην Άβυθο Αιγειάλειας

 

12/9/2015

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σήμερα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015 και περί ώρα 12:00 κινητοποιήθηκε προς αναζήτηση του αγνοούμενου Σκουρλάκη Κωνσταντίνου από την Άβυθο Αιγειάλειας, έπειτα από αίτημα της οικογένειάς του.

Στις έρευνες συμμετείχαν 12 Εθελοντές Σαμαρείτες και Διασώστες, με την υποστήριξη ενός οχήματος μεταφοράς προσωπικού και όλου του απαραίτητου εξοπλισμού. Το κλιμάκιο των Εθελοντών του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών, μετέβη στην περιοχή περί ώρα 14:00 και μετά από εκτενή ενημέρωση από την οικογένεια του αγνοουμένου ξεκίνησε επισταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Αβύθου.

Περί ώρα 15:10 ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών εντόπισε τη σωρό του αγνοουμένου στην πίσω αυλή παραλιακής εξοχικής κατοικίας στην Άβυθο, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από την οικία του. Εν συνεχεία και όπως προβλέπεται η επικεφαλής του κλιμακίου των Εθελοντών και Αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία για τις περαιτέρω ενέργειες.

Σημειώνεται ότι ο αγνοούμενος εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου και για την εξαφάνισή του σημάνει Silver Alert.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εκφράζει θερμά συλληπτήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ιωάννης – Χρήστος Σπηλιόπουλος
Εθελοντής Σαμαρείτης
Υπαρχηγός Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών,
Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών Ε.Ε.Σ.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.