Κοπή πίτας 2013 Όμιλου Φίλων του Δάσους

 

5/2/2013

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Όμιλος Φίλων του Δάσους έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με παρουσία πλήθος μελών του από εδώ αλλά και από το κλιμάκιο μας στην Σαλαμίνα. Το κλήμα που επικράτησε ήταν όπως αναμένονταν θερμό, με τις ευχές για έναν καλύτερο και πού αποδοτικό νέο χρόνο να ξεκινά εμπρός μας! Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων σημαντικά πρόσωπα από το πυροσβεστικό σώμα όπως ο κ. Παπαγεωργίου Βασίλειος ( Υπαρχηγός Π.Σ ) ο κ. Ανδριόπουλος Μιχάλης ( ο Διοικητής του 6ου Π.Σ )και ο κ. Βλαχογιάννης επίσης του 6ου Π.Σ., όπου και έχουμε την συνεχή και αριστη συνεργασία μαζί τους, ο κ. Αλεξανδρής Νίκος πρώην διοικητής του 6ου Π.Σ. και τωρινός Διοικ. Ν. Ελλάδος.

Από την αντυπεριφερεια Αττικής οι κ. Παπαδάκης και Γιώτης. Από την τοπική αυτοδιοίκηση του δήμου Κηφισιάς ο δήμαρχος κ. Χιωτάκης και ο κ. Σιδέρης. Παρευρέθησαν επίσης ο κ. Λαζάρου Βασίλειος (Πρόεδρος ΣΥΝ.ΠΑ) Αλλά και το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας!

Μεγάλη μας χαρά ήταν η παρουσία και η τιμή που μας έκαναν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση μας οι όμορες εθελοντικές ομάδες της περιοχής μας.Οι ομάδες της Εκάλης, του Αγ. Στεφάνου, και της Ροδόπολης εκπροσώπησε ο κ. Απόλλωνας Κουνης. Από τους οικιστές Βαριμπομης οι κ. Αντωνόπουλος, Κύμης και Ορφανουδάκης. Ο κ. Φούντας από τους εθελοντές Καματερού και εκπρόσωποι από την εθελοντική ομάδα Κούρος από τα Μέγαρα Αττικής. Ανάμεσα στου καλεσμένους ήταν και ο γνωστός ποινικολόγος του συλλόγου μας ο κ. Ταουξής Β. Από το Δ.Σ βραβεύτηκαν τα μέλη μας που επέδειξαν ζήλο με άριστα αποτελέσματα στο πνεύμα του εθελοντισμού!! (είτε με πάμπολλες ώρες στις βάρδιες προφύλαξης διαθέτοντας τον χρόνο τους, είτε με την προσφορά τους στο κοινωνικό έργο του συλλόγου μας).

Ενα μεγάλο μπράβο από όλους μας και ευχόμαστε αυτά τα μέλη να βρουν πλήθος μιμητών έτσι ώστε να ανθήσει ακόμα περισσότερο ο εθελοντισμος. Την όλη εκδήλωση κάλυψαν με ρεπορτάζ η τοπική εφημερίδα της Κηφισιάς με τον δημοσιογράφο κ. Τρανάκας Μ., αλλά και η τοπική εφημερίδα των Αχαρνών ACHARNORAMA μέσω της κ. Παπασταματίου Κατερίνας

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.