Κοπή πίτας 2013 Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης

 

4/2/2013

…«Η ανιδιοτελής προσφορά σας τιμά και παραδειγματίζει την πόλη μας και την Πατρίδα μας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και εύχομαι και φέτος, ούτε ένα στρέμμα καμένης Πεντελικής Γης… κι ούτε μια ζωή συνανθρώπου μας σε κίνδυνο..».
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, ευχαρίστησε τους Εθελοντές Πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης για τη λειτουργία τους, με την ευκαιρία της εκδήλωσης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίττας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 στις εγκαταστάσεις τους στην Πεντέλη.

«Ακουμπάμε στις πλάτες των Εθελοντών των δύο φορέων προσφοράς που έχουμε την τύχη να δρούν στην πόλη μας, του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης και του Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, κατορθώνοντας να αντιμετωπίζονται δυναμικά Χειμώνα – Καλοκαίρι δύσκολες, έκτακτες καταστάσεις για την προστασία των κατοίκων και του Περιβάλλοντος».

Στην εκδήλωση παρέστη ο Διοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αντιπύραρχος κ. Ιωάννης Καρακώστας και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Πεντέλης.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
2132050018
pentelilpress@melissia.gr
www.penteli.gov.gr / www.stergiou-kapsalis.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.