Σχολείο Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης

 

25/9/2015

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαίδευση πέντε (5) Εθελοντών Ναυαγοσωστών-Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο Σχολείο Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης (Σ.Ε.Θ.Ε) της Πολεμικής Αεροπορίας έτους 2015, που   πραγματοποιήθηκε για εθελοντικές οργανώσεις από τις 21.09.2015 έως τις 24.09.2015 στις εγκαταστάσεις τις 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα.

Οι Εθελοντές μας από τα Περιφερειακά Τμήματα Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ηρακλείου, Τρίπολης, Ρόδου, Χανίων  και Καλαμάτας, εκπαιδεύτηκαν στις  διαδικασίες επιβίωσης στο υγρό στοιχείο σε συνθήκες αναγκαστικής προσθαλάσσωσης αερομεταφερόμενου μέσου, καθώς και στις διαδικασίες ανεύρεσης και διάσωσης από ελικόπτερο S.A.R. (Search and Rescue) της Πολεμικής Αεροπορίας. Κατόπιν αξιολόγησης των Εκπαιδευτών του Σ.Ε.Θ.Ε. οι Εθελοντές μας κρίθηκαν ικανοί και πέρασαν με επιτυχία την εκπαίδευση.

Την ευθύνη της υλοποίησης της ως άνω εκπαίδευσης είχε ο κύριος Ιωάννης Μακρής Τομεάρχης-Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών και ο κύριος Βασίλης Χαντζόπουλος Εκπαιδευτής Ναυαγοσωστικής-Εκπρόσωπος Σχολής Αυτοδυτών Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. Ο Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών  και η Σχολή Αυτοδυτών Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης του Γ.Ε.Α. καθώς και το προσωπικό και την Διοίκηση της 120 ΠΕΑ για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους.

Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών
Sector of Samaritan, Rescuers and Lifeguards of H.R.C.
Σχολή Αυτοδυτών Ναυαγοσωστών
Scuba and Lifeguarding School of H.R.C.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Θ. ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΧΟΛΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ
Tel:00302610.273955  fax:00302610.273955
e.mail: liifeguards@samarites.gr  http://www.samarites.gr 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.