Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο Ηράκλειο ζητάει εθελοντές

 

29/9/2015

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός όπως κάθε Εθνικός Σύλλογος Ερυθρού Σταυρού παγκοσμίως, αποτελεί μέρος της κοινωνίας, την οποία και υπηρετεί.  Μετά τις πρόσφατες αλλαγές στην Κεντρική Διοίκηση του, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απέκτησε νέο σύγχρονο καταστατικό και ανοίγεται προς την κοινωνία.  Σύμφωνα με το άρθρο 5 του νέου καταστατικού, «Τακτικά μέλη μπορεί να γίνουν όλοι όσοι υποβάλλουν έγγραφη αίτηση, έχουν αποδεχθεί ότι δεσμεύονται από τις Θεμελιώδεις Αρχές του Κινήματος και το παρόν καταστατικό και καταβάλλουν την ετήσια συνδρομή.»

Το Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στηρίζοντας το άνοιγμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς την κοινωνία μας, καλεί όσους συμπολίτες μας επιθυμούν και συντάσσονται με τις θεμελιώδεις αρχές του, να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας του Ερυθροσταυρικού Κινήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, και αιτήσεις εγγραφής μπορείτε να απευθυνθείτε, στα γραφεία μας, Ρούσου Χούρδου αρ. 7, τηλέφωνα 2810225094 και 2810242084, από Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00 – 14:00.

Πηγή : www.ekriti.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.