Τιμητική άδεια στους εθνοφρουρούς που απέτρεψαν πυρκαγιά

 

30/9/2015

Οδηγίες για χορήγηση τιμητικής άδειας προς τους εθνοφρουρούς φυλακίου της Εθνικής Φρουράς που απέτρεψαν την εκδήλωση πυρκαγιάς στην περιοχή Κουτραφά, έδωσε ο Υπουργός Άμυνας  Χριστόφορος Φωκαΐδης.

Όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση, “την 29η Σεπτεμβρίου, οπλίτες φυλακίου της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Κουτραφά, αντελήφθησαν άγνωστο να ρίχνει μέσα από το όχημα του αναμμένο πετρέλαιο και να εξαφανίζεται και χωρίς καθυστέρηση προσέτρεξαν και έσβησαν την πυρκαγιά προτού προλάβει να επεκταθεί ενώ παράλληλα ενημέρωσαν τις αρμόδιες αρχές που έσπευσαν στην περιοχή”.

“Η αξιέπαινη πράξη τους αναδεικνύει το αίσθημα ευθύνης που πρέπει να χαρακτηρίζει το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων και αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του ρόλου που διαδραματίζει η Εθνική Φρουρά, πέραν από τα επιχειρησιακά της καθήκοντα, στο να συνδράμει άλλες κρατικές υπηρεσίες, με στόχο την ασφάλεια της περιουσίας των πολιτών, την προστασία του περιβάλλοντος και την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος” καταλήγει η επίσημη ανακοίνωση.

Πηγή : www.ant1iwo.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.