Διαφυγή μέσα από φλεγόμενο δρόμο στην Αμερική

 

30/9/2015

Συγκλονιστικό βίντεο από την διαφυγή ζεύγους μέσα από πυρκαγιά στις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής.

Αφήγηση οδηγού : Ήμασταν το τελευταίο ξενοδοχείο στο πίσω μέρος της περιοχής Anderson Springs, κάτω σε μια κοιλάδα, έτσι δεν είχαμε καμιά θέα από τα γύρω βουνά. Δεν υπήρχε καπνός ή τέφρα στο δρόμο μας, και δεν ακούσαμε σειρήνες ή ελικόπτερα να πετάνε γύρω από το ξενοδοχείο μας, γι ‘αυτό ειλικρινά δεν γνωρίζαμε πόσο κοντά είναι η φωτιά.

Μόλις ξεκινήσαμε να οδηγούμε και βγήκαμε από την περιοχή μας, συνειδητοποιήσαμε πόσο κοντά ήταν η πυρκαγιά. Δεν υπήρχαν σειρήνες ή αεροπορική υποστήριξη, επειδή υπήρχε μηδενική προσπάθεια πυρόσβεσης στην περιοχή Anderson Springs. (Αυτό δεν είναι μομφή προς τους πυροσβέστες, επειδή υπήρχε πάρα πολύ φωτιά προς κάθε κατεύθυνση, και δεν έχουν τους πόρους οι πυροσβέστες να στείλουν ενισχύσεις στην περιοχή. Δεν έχω καμία πικρία ενάντια στους πυροσβέστες)  Αυτό είναι το βίντεο του πώς καταλήξαμε αφήνοντας την διαφυγή μας να γίνει πάρα πολύ αργά και εκ των υστέρων, θα έπρεπε να είχαμε βγει πιο έξω να δούμε και να μάθουμε τι συμβαίνει, αλλά ήμασταν λίγο απασχολημένοι με τη συσκευασία των αποσκευών μας.

Μετάφραση Ελεύθερη απόδοση για το Fire.gr, Ιωάννης Ρέτσιος

Πηγή : Youtube, mulletFive

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.