Αλλαγή «σκυτάλης» στην διοίκηση της Π.Υ. Κεφαλονιάς

 

2/10/2015

Αλλαγή ηγεσίας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κεφαλονιάς, με τον αξιόλογο διοικητή Μιλτιάδη Τετενέ να αποχωρεί και να αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στη Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Μιλιτάδη Τετενέ θα αντικαταστήσει στην διοίκηση της υπηρεσίας στην Κεφαλονιά, ο μέχρι πρότινος υποδιοικητής Βασίλης Σολδάτος.

Ο Μιλτιάδης Τετενές, παρουσίασε ένα πολύ αξιόλογο έργο στην Κεφαλονιά, καθώς αντιμετώπισε με επιτυχία πολύ σοβαρά φυσικά φαινόμενα (όπως οι σεισμοί του 2014 και οι πρόσφατες πλημμύρες), αλλά και εκατοντάδες περιπτώσεις πυρκαγιών, ενώ ξεχώρισε επίσης για το ήθος και τον χαρακτήρα του .

Του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, όπως επίσης ευχόμαστε καλή επιτυχία και στον νέο διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς Βασίλη Σολδάτο, ο οποίος και αυτός έχει όλες τις προϋποθέσεις για μία επιτυχημένη θητεία.

Γιώργος Χαλαβαζής

Πηγή : www.inkefalonia.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.