Χάλκινο Βραβείο Υγείας & Ασφάλειας στους Εργασιακούς χώρους σε πρόγραμμα Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών

 

2/10/2015

Στα βραβεία Health & Safety Awards 2015, διοργάνωση που βραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους, από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών, απονεμήθηκε το Bronze βραβείο στην πρόταση που υπέβαλλε η First Aid Training Greece.

Η πρόταση αφορούσε την υλοποίηση ενός μακροχρόνιου προγράμματος κατάρτισης των εργαζομένων της εταιρίας Enel Green Power Hellas SA ( η οποία δραστηριοποιείται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας) στις Πρώτες Βοήθειες με ετήσια επανεκπαίδευση σχεδόν του συνόλου των εργαζομένων. Στόχος ήταν να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση των καταρτιζομένων και να διαμορφωθεί θετικά η διάθεση των καταρτιζομένων θετικά προς την προθυμία να παράσχουν Πρώτες Βοήθειες ως παριστάμενοι σε ένα ατύχημα ή μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια. Σε συνεργασία με το τμήμα Υγείας, Ασφάλειας και τις λοιπές δράσεις πρόληψης επιτεύχθηκε ο μηδενισμός των ατυχημάτων στην εταιρεία.

Πατήστε για μεγέθυνση

 

«Στην εκπαίδευση θέτουμε στόχους και επιχειρούμε να παρέχουμε γνώσεις, να αναπτύξουμε δεξιότητες και να διαμορφώσουμε στάσεις. Για το σκοπό αυτό απαιτείται δέσμευση της διοίκησης και συνεργασία από τους εργαζομένους. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τα τμήματα ανθρωπίνου δυναμικού και Υγιείας και Ασφάλειας της εταιρείας Enel Green Power Hellas» δήλωσε κατά την στην τελετή απονομής ο ιδρυτής της First Aid Training Greece κος Παναγιώτης Γέρου.

Στην τελετή παρευρέθηκαν πάνω από 350 υψηλόβαθμα στελέχη των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων, καθώς και decision makers της αγοράς και δημοσιογράφοι. Την τελετή απονομής τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος άνοιξε την τελετή απονομής, απευθύνοντας χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.

Στην ίδια κατηγορία Gold Βραβείο έλαβε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ άλλες εταιρίες που βραβεύθηκαν ήταν 3M Hellas, ADIDAS HELLAS A.E., AVIN ΟIL ΑΒΕΝΕΠ, Coca-Cola Τρία Έψιλον, CORAL GAS, CYAN GROUP OF HOTELS,  ELPEDISON ΑΕ, ISS Facility Services Α.Ε., MEDIA SATURN / MEDIA MARKT, MERCK HELLAS ΑΕ, Syngenta Hellas ΑΕΒΕ,  VESTAS HELLAS, Vodafone – Πάναφον A.E.E.T., ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. ΔΕΗ Α.Ε. ,ΔΕΣΦΑ Α.Ε., Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.

Ποιοι είμαστε

Το Εκπαιδευτικό μας κέντρο (www.firstaidtraining.gr) είναι αδειοδοτημένος φορέας κατάρτισης ενηλίκων και λειτουργεί ως διαπιστευμένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 από τον ΕΟΠΠΕΠ με έδρα το Λουτράκι .

Οι Πιστοποιήσεις που λαμβάνουν οι συμμετέχοντες είναι από τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς με τους οποίους συνεργαζόμαστε ως Διαπιστευμένο Εκπαιδευτικό Κέντρο. Για το 2015 οι πιστοποιήσεις είναι απο τους οργανισμούς:

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για εργαζόμενους:

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε οποιονδήποτε δεν έχει ιατρική εκπαίδευση ο οποίος επιθυμεί ή πρέπει να παρακολουθήσει εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών και/ή Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιούνται και καταρτίσεις εργαζομένων για το χώρο εργασίας του σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας. Ανάλογα με τις απαιτήσεις των καταρτιζομένων υπάρχει και διαφοροποίηση και προσθήκη.

First Aid Training Greece
ΕκπαιδευτικάΠρογράμματα
Πρώτων Βοηθειών και Υποστήριξης Ζωής
Ξενοφώντος 15, 20300 Λουτράκι
Tel. 2744066544
Info@firstaidtraining.gr
www.firstaidtraining.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.