Τρισάγιο για τους πεσόντες πυροσβέστες στον Καρέα

 

23/7/2013

Τρισάγιο υπό του Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, στη μνήμη των Αρχιπυροσβεστών Δημήτριου Μαλούκου και Θεμιστοκλή Μαυραειδή, του Πυροσβέστη Αλέξανδρου Διαβολή και του εθελοντή Πυροσβέστη Δημήτριου Καραμολέγκου, που θυσίασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στη διάρκεια της πυρκαγιάς του Υμηττού στις 22 Ιουλίου 1998, τελέσθηκε στις 22 Ιουλίου, στο Μνημείο των Πεσόντων Πυροσβεστών και του εθελοντή Πυροσβέστη .

Συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στον Καρέα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι τρεις άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος και ο εθελοντής δασοπυροσβέστης.

Στην επιμνημόσυνη δέηση, παρέστησαν ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα καθώς και οι Δήμαρχοι Ηλιούπολης και Καισαριανής Βασίλης Βαλασόπουλος και Αντώνης Καμπάκας, αντίστοιχα. Τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Σωτήριο Γεωργακόπουλο, εκπροσώπησε ο Αρχιπύραρχος Στέφανος Σπανέας ενώ εκ μέρους του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, παρέστη ο εντεταλμένος Περιφερειακός ΣύμβουλοςΠολιτικής Προστασίας Γιώργος Φουντάς. Την τελετή συντόνισε ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ Κωστής Παπαδόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους, τις οικογένειες των πεσόντων, τις ενώσεις πυροσβεστών καθώς και τις εθελοντικές ομάδες δασοπροστασίας & δασοπυρόσβεσης.

Για το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΥ
Φλοράν Σελάϋ (6974367821)
Τηλ: 210.7650413,
Φαξ: 210-7650414
E-mail: press@spay.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.