Πυροσβέστες παίζουν ποδόσφαιρο για καλό σκοπό

 

Το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα διοργανώνουν από κοινού η ομάδα της Πυροσβεστικής Λάρισας σε συνεργασία με την Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων περιφέρειας Θεσσαλίας. Τα έσοδα από τους αγώνες, στους οποίους συμμετέχουν οκτώ ομάδες από πυροσβεστικές υπηρεσίες της χώρας, θα διατεθούν σε ίδρυμα.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:
Η ομάδα ποδοσφαίρου της Π.Υ.Λάρισας σε συνεργασία με την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνει ποδοσφαιρικό τουρνουά στις 9,10 και 11 Οκτωβρίου στην πόλη της Λάρισας.Στο τουρνουά,το οποίο έχει και την έγκριση του Αρχηγίου Π.Σ,θα συμμετέχουν οκτώ ομάδες από διάφορες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Ελλάδας (Χίου,Κρήτης,Ξάνθης,Θες/νίκης, Κασάνδρας,Βόλου,Αθηνών και Λάρισας).

Η εκδήλωση αυτή θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα,καθώς θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το ΚΡΙΚΚΕΙΟ ορφανοτροφείο θηλέων της Ιεράς Μητρόπολης και το κοινωνικό παντοπωλείο. Οι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδα Μητσιμπόνα και Νεάπολης ενώ οι τελικοί της Κυριακής 11/10 θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο του Απόλλωνα Λάρισας. 
Συγκεκριμένα,μετά την τελετή έναρξης στα γήπεδα Μητσιμπόνα στις 9/10/2015 και ώρα 15:30,οι αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 9/10 στις 16:00 στα γήπεδα Μητσιμπόνα Α,Β και Γ και στο γήπεδο Νεάπολης Α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Παρασκευής 9/10
Γηπ.Μητσιμπόνα Α  ΒΙ.ΠΕ Βόλου-Α.Ε.Π.Ε
Γηπ.Μητσιμπόνα Β  Ξάνθη-Κασάνδρα
Γηπ.Μητσιμπόνα Γ  Θες/νίκη-Χίος
Γηπ.Νεάπολης Α    Λάρισα-Ηράκλειο

Το Σάββατο 10/10 στις 10:30 το πρωί και στα ίδια γήπεδα θα γίνουν οι αγώνες μεταξύ των νικητών και των ηττημένων της πρώτης ημέρας,ενώ την Κυριακή 11/10 μετά τις 14:30 στο γήπεδο του Απόλλωνα Λάρισας θα ξεκινήσουν οι δύο τελικοί και κατόπιν θα γίνουν οι απονομές και οι βραβεύσεις.

Το τριήμερο της διεξαγωγής του τουρνουά η Π.Υ Λάρισας θα είναι ανοιχτή για τους συμπολίτες μας και ειδικά για τους μικρούς μας φίλους οι οποίοι μπορούν να δουν από κοντά οχήματα και μηχανήματα που χρησιμοποιούν καθημερινά οι πυροσβέστες και να  απευθύνουν τις όποιες ερωτήσεις και απορίες τους στους πυροσβέστες και σε Αξιωματικό που θα οριστεί το τριήμερο γι’αυτό το σκοπό.

Μαζί με τους πυροσβέστες,όσοι από τους επισκέπτες θέλουν και έχουν τη δυνατότητα, προαιρετικά,μπορούν να αφήνουν τρόφιμα σε καλάθια που θα υπάρχουν στην είσοδο της Π.Υ Λάρισας(Ιωαννίνων 96) τα οποία και θα παραδοθούν στο ΚΡΙΚΚΕΙΟ ορφανοτροφείο και το κοινωνικό παντοπωλείο. 

Σας περιμένουμε όλους

Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας
Ρούντος Βασίλης
Γαβριάς Κων/νος

 
Πηγή : www.bloko.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.