Καβάλα, Διοικητική παραλαβή των νέων εγκαταστάσεων από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Βίντεο

 

10/10/2015

Την διοικητική παραλαβή και έλεγχο στις νέες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στην καβάλα πραγματοποίησε ο  πρόεδρος του ΕΚΑΒ  Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος.

Στα νέα κτήρια αναμένεται να εγκατασταθούν πλέον όλες οι υπηρεσίες του ΕΚΑΒ Καβάλας.

Πριν από δύο περίπου μήνες, πριν από τις πρόωρες εκλογές, ορίστηκε νέος πρόεδρος του ΕΚΑΒ ο Κώστας Καρακατσιανόπουλος, ένας εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης. Πολιτικός μηχανικός, ο κ. Καρακατσιανόπουλος, επισκέφθηκε χθες την Καβάλα, προκειμένου να παραστεί στη διοικητική παραλαβή του κτηρίου, δίπλα στο κέντρο του ΕΚΑΒ Καβάλας, που θα χρησιμοποιηθεί άμεσα από την ίδια υπηρεσία.

Πρόκειται για ένα δημόσιο έργο που ως ιδέα άρχισε να συζητιέται πριν από επτά χρόνια, την εποχή της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης. Το έργο συντήρησης ενός κτίσματος μέσα στην Παιδόπολη, δίπλα από τις σημερινές εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ άρχισε πριν από τέσσερα χρόνια. Μετά από μια μακρά περίοδο αναμονής, το έργο ολοκληρώνεται. Εντός του έτους, ίσως και το Νοέμβρη θα χρησιμοποιηθεί από το προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας. Σ΄ αυτό το κτήριο θα στεγαστούν οι διοικητικές, οι τεχνικές  υπηρεσίες, το τηλεφωνικό κέντρο, ενώ προβλέπεται και χώρος πληρωμάτων. Τον κ. Καρακατσιανόπουλο χθες στο ΕΚΑΒ Καβάλας υποδέχθηκε η διευθύντρια, προερχόμενη από την Κομοτηνή, Σοφία Παπαναστασίου, ο ανάδοχος του έργου, μηχανικοί που επιβλέπουν τις εργασίες, φυσικά και το σωματείο των εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ Καβάλας.

Το έργο έφτασε στην ολοκλήρωσή του. Υποδείχθηκαν στον εργολάβο κάποιες τελευταίες εργασίες που θα γίνουν, στις οποίες περιλαμβάνεται και το εξωτερικό βάψιμο του κτηρίου.

Ο κ. Καρακατσιανόπουλος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για όλα τα θέματα που αφορούν το ΕΚΑΒ Καβάλας, με κυριότερο ζήτημα το παράρτημα του ΕΚΑΒ στο νησί της Θάσου. Ήταν λιγομίλητος. Όπως είπε αποφεύγει τις πολλές σχέσεις με τα μέσα ενημέρωσης. Από την άλλη πλευρά φάνηκε αισιόδοξος για την ολοκλήρωση του έργου στην Καβάλα, συγκρατημένα αισιόδοξος για το στόχο να λειτουργήσει ΕΚΑΒ στη Θάσο.

Η κα Σοφία Παπαναστασίου διευθύντρια του ΕΚΑΒ Καβάλας με έδρα την Κομοτηνή, συμπλήρωσε τις δηλώσεις λέγοντας, ότι για να λειτουργήσει ΕΚΑΒ ξεχωριστό στο νησί της Θάσου θα πρέπει να γίνουνε προσλήψεις, καθώς με προσωπικό από τις υφιστάμενες υπηρεσίες του ΕΚΑΒ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη δεν μπορεί να λειτουργήσει καινούριο ΕΚΑΒ στο νησί.

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Καβάλας που γνώριζαν ως παλιό συνάδελφο τον νυν πρόεδρο του ΕΚΑΒ, μίλησαν για άλλα προβλήματα, όπως, την έλλειψη προσωπικού, τα ασθενοφόρα που πρέπει να ανανεωθούν. Ο κ. Καρακατσιανόπουλος υποσχέθηκε ότι θα τα εξετάσει όλα. Στους δημοσιογράφους είπε τα εξής: «Η επίσκεψή μου αφορά τη διοικητική παραλαβή του κτηρίου του ΕΚΑΒ Καβάλας».

ΕΡ: Πότε θα λειτουργήσει;

ΑΠ: «Όταν θα είναι έτοιμο. Δεν μπορώ τώρα να σας πω. Θα προσπαθήσουμε μες στο 2015 να το λειτουργήσουμε. Σε καλό δρόμο είμαστε. Θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα να τελειώσει και να παραδοθεί το κτήριο»

Πηγή : www.ekabnews.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.