Επίσκεψη της Δημάρχου της πόλης Haldensleben της Γερμανίας κας Regina Blenkle στον Εθελοντικό Σταθμό του Δήμου Ευρώτα

 

26/10/2015

Η Δημάρχος της πόλης Haldensleben της Γερμανίας κα Regina Blenkle η οποία παρέλαβε καθήκοντα προ τριμήνου επισκέφθηκε τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό του Δήμου Ευρώτα μιάς και ήταν μέσα στις πρώτες προταιρεότητές της.
Σας θυμίζουμε ότι ο πρώην Δήμος Haldensleben της Γερμανίας είχε δωρίσει ένα πυροσβεστικό όχημα πριν από έναν χρόνο και έκτοτε οι σχέσεις των δύο Δήμων εξελίσσονται με αμείωτους ρυθμούς.

Κατά την επίσκεψη της ήταν συνοδευόμενη από τον Εμπειρογνώμονα σε θέματα κατασκευών και Τοπικής Αυτοδιοίκησης Εθελοντή για την Ελληνογερμανική Συνέλευση κο Joachim Wintjen, ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Σταθμού Πυρονόμο κο Δαμηλάκο Τζανέτο, για τις δράσεις του Εθελοντικού Σταθμού, τις ασκήσεις και τα συμβάντα στα οποία συμμετείχε και το δωρηθέν πυροσβεστικό όχημα.
 

 
Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η συζήτηση που αναπτύχθηκε μεταξύ των επισκεπτών μας και του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου( που υπάγεται ο Εθελοντικός Σταθμός) Πυραγού Γραφάκου Κωνσταντίνου όσον αφορά τον Ατομικό Προστατευτικό Εξοπλισμό και τις εκπαιδεύσεις που συμμετέχουν οι εθελοντές μας.

Χρήσιμη και απαραίτητη ήταν η παρέμβαση του Υπευθύνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ευρώτα κου Δήμου Βέρδου όταν επεσήμανε την Άριστη σχέση μεταξύ Δήμου Ευρώτα και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου καθώς και την διαρκή ενίσχυση του Δήμου προς τον Σταθμό σε υλικά και μέσα καθ όλη την διάρκεια της διετούς λειτουργίας του Εθελοντικού σταθμού Σταθμού. Μετά την ανταλλαγή αναμνηστικών ξεναγήθηκαν στους χώρους του Σταθμού από τον πανταχού παρόν σε δράσεις, εκπαιδεύσεις, υποχρεώσεις και συμβάντα, Π.Π.Υ. Κούρλα Ευάγγελο. Μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς ο ενθουσιασμός που έδειξε η Δήμαρχος της πόλης Haldensleben της Γερμανίας κα Regina Blenkle για όλα όσα είδε και διαπίστωσε για τον Εθελοντικό Σταθμό μας και τις δράσεις του. Καταλήγοντας ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μελλοντικές συνεργασίες πάντα με σκοπό την καλύτερη γνώση εξοικείωση και ετοιμότητα στην προσπάθειά μας για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών του τόπου μας.

Πηγή : www.facebook.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.