Βράβευση της Π.Ε.Ε.Π.Σ. από την Α.Χ.Ε.Π.Α. Ελλάδας

 

11/12/2015

Τιμητική διάκριση για το πολύπλευρο έργο και την προσφορά της προς το κοινωνικό σύνολο έλαβε από την ΑΧΕΠΑ Ελλάδας η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος, στο πλαίσιο του εορτασμού της «ημέρας των ευχαριστιών» (Thanksgiving Day), η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015.

AHEPA PEEPS 1

Την λαμπρή εκδήλωση, που διοργάνωσε η μεγαλύτερη παγκόσμια ελληνική ομογενειακή οργάνωση στην αίθουσα της “Αθηναϊκής Λέσχης”, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Αρχιεπισκοπής Αθηνών,της Αρμενικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στην Ελλάδα, του Πολεμικού Ναυτικού, Βουλευτές και πρώην Υπουργοί καθώς και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Η ΠΕΕΠΣ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Σεραφείμ Τσιουγκρή, τον Γεν. Γραμματέα Δημήτρη Ζέρβα, τον Οργανωτικό Γραμματέα Νικόλαο Μαρκοζάνη και το Μέλος Ελένη Σταυρουλάκη.

AHEPA PEEPS 2 AHEPA PEEPS 3

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΠΕΕΠΣ, κατά την παραλαβή της τιμητικής διάκρισης, αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία και σημαντική υποστήριξη της ΑΧΕΠΑ προς την ΠΕΕΠΣ και το εθελοντικό προσωπικό του ΠΣ και την ευχαρίστησε θερμά.

AHEPA PEEPS 4 AHEPA PEEPS 5

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν επίσης για την προφορά τους το Πυροσβεστικό Σώμα, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και ο Πυρονόμος Κωνσταντίνος Παπάρας και Πυροσβέστης Χρήστος Βούλγαρης για την αυτοθυσία τους κατά την διάρκεια διάσωσης ατόμου στις πρόσφατες πλημμύρες στη βόρειο δυτική Αττική.

 

Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας
Σεραφείμ Τσιουγκρής
Δημήτριος Ζέρβας
Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος
Πειραιώς 31, Αθήνα, Τ.Κ. 105 53,
Τηλ:213 215 8247 και 698 036 0855/6

Σχετικοί Σύνδεσμοι: Π.Ε.Ε.Π.Σ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.