Εγκαίνια των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων της Π.Υ. Γαργαλιάνων Μεσσηνίας

 

23/10/2013

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Πάτροκλου Γεωργιάδη και του Αρχηγού του Π.Σ. Αντιστράτηγου ΠΣ Σωτήριου Γεωργακόπουλου πραγματοποιήθηκαν στις 22 Οκτωβρίου, τα εγκαίνια των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γαργαλιάνων Μεσσηνίας.

Οι νέες αυτές κτιριακές εγκαταστάσεις είναι οι πρώτες που εγκαινιάζονται επίσημα, από μία σειρά Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ανά την Ελλάδα, που έχουν κατασκευαστεί μέσω ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα) και έχουν ήδη παραδοθεί στο πυροσβεστικό προσωπικό για χρήση.
Ο κ. Γεωργιάδης κατά το χαιρετισμό του τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει η ολοκλήρωση του έργου αυτού, το οποίο συμβάλλει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το πυροσβεστικό προσωπικό και στη διευκόλυνση εκτέλεσης των καθηκόντων τους. Επίσης ο κ. Γενικός ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στο να είναι πετυχημένη η φετινή αντιπυρική περίοδος.

 

Ο Αρχηγός του Π.Σ. στην ομιλία του υπογράμμισε μεταξύ άλλων: « Αναμένουμε ότι οι νέοι αυτοί εργασιακοί χώροι θα διευκολύνουν την αποτελεσματικότερη διαρρύθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και την ασφαλή στάθμευση των οχημάτων των Υπηρεσιών. Επιπλέον, είναι κατανοητό σε όλους μας, ότι οι νεόδμητες εγκαταστάσεις, όπως αυτή των Γαργαλιάνων, θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την εργασιακή ικανοποίηση των στελεχών μας, που καθημερινά φροντίζουν για: την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και τη διασφάλιση του φυσικού πλούτου της χώρας μας»

 

 

Τον αγιασμό των νέων εγκαταστάσεων τέλεσε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος, ενώ παρέστησαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Αλευράς, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ Κων/νος Κόλλιας, ο Προϊστάμενος Επιτελείου Α.Π.Σ. Υποστράτηγος ΠΣ Χαράλαμπος Αφάλης, ο Προϊστάμενος Α Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Αρχιπύραρχος Βασίλειος Καπέλιος, ο Διοκητής της Π.Δ.Π.Υ. Πελοπονήσσου, Αρχιπύραρχος Κων/νος Γιόβας, οι Διοικητές των Π.Υ. Καλαμάτας και Γαραγαλιάνων, πυροσβεστικοί υπάλληλοι του Νομού Μεσσηνίας, εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων και των φορέων της περιοχής και πλήθος κόσμου.

Πηγή: www.fireservice.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.