Αναπνευστική Συσκευή Drager PAS Lite – A

 

19/12/2015

Η αναπνευστική συσκευή Drager PAS Lite έχει σχεδιαστεί απο το Γερμανικό κολοσσό για να καλύψει αποτελεσματικά όλες τις απαιτήσεις λειτουργίας για την ασφαλή και εύκολη χρήση της αυτόνομης αναπνευστικής συσκευής σε βιομηχανικές εφαρμογές ή επιχειρήσεις βιομηχανικής πυρόσβεσης και διάσωσης.

Στη βιομηχανία, οι αυτόνομες αναπνευστικές συσκευές θα πρέπει να λειτουργούν με αξιοπιστία και σταθερότητα σε ένα ευρύ φάσμα περιβαλλοντικών συνθηκών. Για όλες τις βιομηχανικές εφαρμογές, όπου απαιτείται μια απλή, ισχυρή και εύκολη στη χρήση αυτόνομη αναπνευστική συσκευή, η Drager PAS Lite συνδυάζει την αξιοπιστία με την άνεση και τις επιδόσεις. Εξαιρετικά ελαφριά και άνετη στην εφαρμογή, η αναπνευστική συσκευή Drager PAS Lite είναι ιδιαίτερα εύκολη στη χρήση ενώ εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση για βιομηχανικές εργασίες ή επιχειρήσεις πυρόσβεσης και διάσωσης. Η PAS Lite απαιτεί ελάχιστη εκπαίδευση, ενώ η απλότητα του σχεδιασμού της προσφέρει σημαντικά οφέλη σε χρήστες που δεν φορούν την αναπνευστική συσκευή σε τακτική βάση.

Με δοκιμασμένο σχεδιασμό και με την ίδια υψηλής ποιότητας τεχνολογία και πνευματικά μέρη, όπως και στις αναπνευστικές συσκευές επαγγελματικής πυρόσβεσης, η αναπνευστική συσκευή ανοιχτού κυκλώματος Drager PAS Lite εξασφαλίζει σταθερή υψηλή απόδοση και αξιοπιστία καθ’όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής, με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης.

Πάτήστε την εικόνα για να δείτε το βίντεο

Η αναπνευστική συσκευή Drager PAS Lite ενσωματώνει νέα υλικά, που δημιουργήθηκαν και διαμορφώθηκαν για να παρέχουν μέγιστη άνεση στους ώμους και στη μέση, ενώ ο σχεδιασμός του συστήματος μεταφοράς κατασκευάστηκε έτσι ώστε να περιορίζεται στο ελάχιστο το βάρος στην πλάτη, μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο το άγχος και την κούραση. Η πρωτοποριακή σχεδίαση των ιμαντών ανάρτησης εξασφαλίζει άριστη κατανομή του βάρους στους ώμους, ενώ η χρήση ανθεκτικού καοτσούκ με επικάλυψη υφάσματος παρέχει εξαιρετική άνεση και αντοχή, ακόμη και σε επιχειρήσεις πυρόσβεσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πρότυπου EN 137 Type 2. Οι ιμάντες ανάρτησης είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικοί και αδιαπέραστοι απο χημικά, καθιστώντας την απολύμανση και τον καθαρισμό της συσκευής μια απλή διαδικασία.

Όμοια τεχνολογικά με τα υπόλοιπα μοντέλα της Drager, η PAS Lite επιτρέπει στους χρήστες να επωφεληθούν απο τα δοκιμασμένα συστήματα που βρίσκονται πίσω απο τις καλύτερες αναπνευστικές συσκευές στον κόσμο. Επιπρόσθετα των βασικών λειτουργιών της, η Drager PAS Lite μπορεί να προσαρμοστεί περαιτέρω για να καλύψει πλήρως τυχόν επιπρόσθετες απαιτήσεις σε συγκεκριμένες βιομηχανικές εφαρμογές.

Η αυτόνομη αναπνευστική συσκευή ανοιχτού κυκλώματος Drager PAS Lite είναι πλήρως συμβατή με τις δημοφιλής πανοραμικές προσωπίδες θετικής πίεσης FPS 7000 και Panorama Nova, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες τις φιάλες χάλυβα ή ανθρακονημάτων όγκου απο 3 έως 9 Lt και πίεσης 200 ή 300 bar, φέρει ενσωματωμένο αεροπνεύμονα καθώς και σύστημα ηχητικής προειδοποίησης που ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση κρίσιμης μείωσης του διαθέσιμου οξυγόνου, ενώ προαιρετικά μπορεί να διαθέτει και διάταξη δεύτερης παροχής για σύνδεση με αεροπνεύμονα ή κουκούλα Rescue Hood, για την υποστήριξη δεύτερου χρήστη σε επιχειρήσεις διάσωσης εγκλωβισμένων ατόμων.

Χαρακτηριστικά

 • Απλή, ανθεκτική και εύκολη στη χρήση αυτόνομη αναπνευστική συσκευή ανοιχτού κυκλώματος
 • Κατάλληλη για όλες τις βιομηχανικές εφαρμογές, σε εκρήξιμες ατμόσφαιρες, καθώς και για επιχειρήσεις πυρόσβεσης και διάσωσης
 • Συνδυάζει άριστα την αξιοπιστία, την άνεση και τις επιδόσεις ακόμη και σε καθημερινή πολύωρη χρήση
 • Κατασκευασμένη με την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται και στην επαγγελματική σειρά αναπνευστικών συσκευών πυρόσβεσης
 • Συμβατή με τις πιο δημοφιλής προσωπίδες θετικής πίεσης καθώς και όλους τους τύπους φιαλών
 • Μπορεί να προσαρμόσει διάταξη δεύτερης παροχής για την υποστήριξη δεύτερου χρήστη σε επιχειρήσεις διάσωσης
 • Απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και καθαρίζεται – απολυμένεται εύκολα
 • Πιστοποιημένη με όλα τα απαιτούμενα πρότυπα ασφαλείας EN 137 Type 2, EN 14593, MED, SOLAS II-2
 • Με την εγγύηση του παγκόσμιου ηγέτη στις αναπνευστικές συσκευές οίκου Drager Γερμανίας

Προτεινόμενη Χρήση

Η Drager PAS Lite είναι ιδανική για καθημερινή πολύωρη χρήση σε όλες τις εφαρμογές στη βιομηχανία και στη ναυτιλία όπου απαιτείται η χρήση αυτόνομης αναπνευστικής συσκευής ανοιχτού κυκλώματος, καθώς επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά και για επιχειρήσεις πυρόσβεσης και διάσωσης σε βιομηχανικές και άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις.

Προδιαγραφές

 • Βάρος : 2.7 kg
 • Διαστάσεις : 59 x 29 x 16 cm
 • Πίεση : 0 – 300 bar
 • Ηχητική προειδοποίηση : 50-60 bar
 • Ένταση ηχητικής προειδοποίησης : > 90 dB
 • Πιστοποιήσεις : EN 137 Type 2, EN 14593, MED, SOLAS II-2, ATEX

Περιεχόμενα

 • Αναπνευστική συσκευή PAS Lite A
 • Αεροπνεύμονας LDV ενσωματωμένος

Πηγή : www.neomed.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.