3η Σχολή Εθελοντών Διασωστών Ε.Δ.Ο.Π

 

27/10/2013

Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαϊδας ανακοινώνει την πραγματοποίηση της 3ης Σχολής Εθελοντών Διασωστών το διάστημα από 6 Νοεμβρίου 2013 έως 19 Φεβρουαρίου 2014.
Η σχολή απευθύνεται σε άτομα από 18 χρονών έως 55 που ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές διασώστες και να ενταχθούν στους κόλπους της ομάδας.
Η σχολή θα περιλαμβάνει τόσο θεωρητικά μαθήματα όσο και πρακτική εξάσκηση επάνω στο διασωστικό κομμάτι και θα πραγματοποιηθούν στην έδρα της ομάδας και στις εγκαταστάσεις της
Η έδρα της Ε.Δ.Ο.Π. βρίσκεται στο 1 Χιλ. Πτολεμαίδας _ Ασβεστόπετρας (πρώην Στρατόπεδο).
Οι εκπαιδεύσεις θα γίνουν από παλιά , έμπειρα και πιστοποιημένα μέλη της ομάδας προκειμένου οι νέοι διασώστες να αποκτήσουν την βασική εκπαίδευση της διάσωσης

Τα μαθήματα θα αφορούν τους τομείς

1. Παροχής πρώτων βοηθειών
2. Την ορεινή διάσωση
3. Την αντιμετώπιση μαζικών καταστροφών
4. Τις τηλεπικοινωνίες διάσωσης
5. Την διάσωση από το υγρό στοιχείο

Ο εθελοντισμός δεν έχει υλικά ανταλλάγματα, το μόνο που χρειάζεσαι είναι μεράκι, όρεξη και θέληση. Εάν θέλεις λοιπόν , μπορείς να γίνεις και εσύ ένας κρίκος στην αλυσίδα του εθελοντισμού.
Σε περιμένουμε να έρθεις και εσύ στην οικογένεια της Ε.Δ.Ο.Π., να μας γνωρίσεις και να σε γνωρίσουμε, να σου προσφέρουμε και να μας προσφέρεις.
Σε περιμένουμε!
ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 25 ΕΥΡΩ
Πληροφορίες στο 6944423632

Πηγή : Facebook

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.