Μάσκα Ολοκλήρου Προσώπου Drager X-Plore 5500

 

26/1/2016

Η μάσκα ολόκληρου προσώπου X-Plore 5500 της Drager Γερμανίας προσφέρει την απαραίτητη ασφάλεια αλλά και άνεση σε κάθε εφαρμογή όπου απαιτείται η προστασία της αναπνοής και των οφθαλμών.
Το σώμα της μάσκας αναπνευστικής προστασίας X-Plore 5500 είναι κατασκευασμένο απο ανθεκτικό EPDM που εξασφαλίζει μεγάλο επίπεδο άνεσης ακόμη και σε παρατεταμένη χρήση. Επιπρόσθετα, το διπλο πλαίσιο σφράγισης με τριπλή σφράγιση στις άκρες, προσφέρει μέγιστη προστασία και ασφαλή εφαρμογή σε όλα σχεδόν τα σχήματα προσώπου.

Η εφαρμογή της αναπνευστικής μάσκας Drager X-Plore 5500 στο πρόσωπο γίνεται εύκολα και γρήγορα χάρη στο ρυθμιζόμενο κεφαλόδεμα πέντε σημείων. Ο πλατύς σχεδιασμός των ιμαντών επιτρέπει την χρήση της μάσκας χωρίς να μπλέκονται οι τρίχες ενώ παράλληλα αποτρέπει την ανάπτυξη σημείων πίεσης στο κεφάλι.

Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα της πανοραμικής προσωπίδας X-Plore 5500 είναι το ευρύ οπτικό πεδίο 180° που επιτυγχάνεται απο τη μεγάλη πολυανθρακική οματοθυρίδα που χρησιμοποιείται, σε συνδυασμό με το σχεδιασμό χαμηλού προφίλ. Επιπρόσθετα, χάρη στο επαρκή σύστημα αερισμού της μάσκας, αποτρέπεται το θάμπωμα της προσωπίδας ακόμα και όταν αυτή χρησιμοποιείται σε περιβάλλον με αυξημένη υγρασία.

Για την αναπνευστική προστασία, η πανοραμική μάσκα Drager X-Plore 5500 χρησιμοποιεί δυο φίλτρα με συνδετικό bayonet και είναι συμβατή με όλα τα φίλτρα προστασίας της σειράς X-plore. Η χρήση διπλού φίλτρου αυξάνει την άνεση του χειριστή καθώς το βάρος των φίλτρων κατανέμεται ομοιόμορφα στο πρόσωπο.

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της μάσκας ολόκληρου προσώπου X-Plore 5500 του οίκου Drager Γερμανίας και ζήστε μια νέα διάσταση στην αναπνευστική προστασία.

Προδιαγραφές

* Διπλή επιφάνεια προσώπου με τριπλή σφράγιση που προσφέρει αξιόπιστη προστασία
* Συνδετικό φίλτρων Bayonet για εύκολη και ασφαλή τοποθέτηση ακόμα και με γάντια
* Σχεδιασμός χαμηλού προφίλ και ίση κατανομή του βάρους των φίλτρων
* Πανοραμική προσωπίδα με άριστο πεδίο όρασης
* Υψηλή ανθεκτικότητα σε χημικά, θερμότητα και μηχανικές καταπονήσεις
* Κεφαλόδεμα πέντε σημείων για γρήγορη και άνετη εφαρμογή
* Κοινό μέγεθος κατάλληλο για όλους τους χρήστες
* Εγγυημένη ποιότητα κατασκευής απο τον Γερμανικό κολοσσό Drager
* Βάρος : 540 gr
* Υλικό κατασκευής μάσκας : EPDM
* Υλικό κατασκευής οματοθυρίδας : Polycarbonate
* Τύπος φίλτρων : Bayonet
* Πιστοποιήσεις : CE, EN 136 CIass 2, NIOSH

Προτεινόμενη Χρήση

Για την προστασία της αναπνοής και των οφθαλμών σε κάθε εργασία που απαιτείται η πολύωρη αναπνευστική προστασία απο χημικούς κινδύνους όπως στη μεταλλουργία και στη ναυτιλιακή βιομηχανία, στη γεωπονία και σε αγροτικές εργασίες, σε βαφεία, ξυλουργεία κ.α.

Δείτε το τεχνικό φυλλάδιο στα Αγγλικά

Πηγή : http://pegasosafety.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.