Ρέθυμνο – Εκπαίδευση στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας

 

26/1/2016

Μετά από αίτημα του Γραφείου Εκπαίδευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου και σε συνέχεια μιας σειράς σεμιναρίων πρώτων βοηθειών που είχαν προηγηθεί στο προσωπικό διαφόρων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2016 το 2ο Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Βασικής Υποστήριξης Ζωής και Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (BLS – CPR/AED) στις εγκαταστάσεις της Σχολής Χωροφυλακής Ρεθύμνου, το οποίο παρακολούθησαν με επιτυχία 70 Αστυνομικοί και Πολιτικό Προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου.

Η συνεργασία του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου με τις υπηρεσίες και τα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου είναι πολύχρονη και πολύπλευρη καθώς εκτός από τις συχνές εκπαιδεύσεις που προσφέρει το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου, υπάρχει και άριστη συνεργασία όποτε ζητηθεί η συνδρομή των Εθελοντών μας σε επιχειρήσεις έρευνας αγνοουμένων, ασφάλειας και υγειονομικής κάλυψης εκδηλώσεων κ.α..

Πηγή : www.samarites.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.