Παρέα με τον Μικρό Πυροσβέστη!

 

16/2/2016

Με τον Ήρωά τους παρέα θα διανύσουν το υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς οι λιλιπούτειοι πολίτες του Δήμου Ευρώτα και του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Μια κεφάτη πρωτοβουλία της Υπηρεσίας μας σε συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Μάνης, τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό και τον Δήμο Ευρώτα, έφερε ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας ξεχωριστής παρέας για τους μικρούς μας φίλους.

Επηρεαστήκαμε από *τον ενθουσιασμό των παιδιών όταν έρχονται σε επαφή με τους Πυροσβέστες *την ανάγκη αλλαγής της παιδείας προς την κατεύθυνση της ενεργοποίησης των νέων ανθρώπων για την διασφάλιση στης προστασίας της ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος του τόπου μας * την διάθεση δημιουργίας σχέσεων επικοινωνίας και ενημέρωσης της Υπηρεσίας μας, και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους συμπολίτες κάθε ηλικίας χωρίς διακρίσεις * τις σκέψεις και τις ιδέες των άξιων εκπαιδευτικών του μας οδήγησαν στον ορθό δρόμο για να προσεγκισουμε τις μικρές ηλικίες… κι έτσι γεννήθηκε ο Μικρός Πυροσβέστης!!!

Σκοπός μας είναι η ευαισθητοποίηση όλων των φορέων στην προσπάθεια επικοινωνίας και ενημέρωσης όλων των πολιτών ξεκινώντας από τα παιδιά ώστε να αναπτυχθεί το κοινό αίσθημα “προλαμβάνειν κάλλιον του θεραπεύειν”.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα συμπορευθούμε σε αυτή την προσπάθεια!!!

ο Διοικητής της “Π.Υ. Γυθείου Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής”

Γραφάκος Κωνσταντίνος Πυραγός

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.