Σοβαρότατη απώλεια για την πολιτική προστασία της Ανατ. Αττικής η αποστρατεία Τζοΐτη

 

19/2/2016

Η είδηση της αποστρατείας του κ. Τζοΐτη έγινε δεκτή με προβληματισμό μεταξύ των στελεχών του Σώματος αφού όλοι αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα άξιο αξιωματικό ο οποίος είχε να προσφέρει πολλά ακόμη στην Πυροσβεστική.

tzoitis

Δεν είναι τυχαίο ότι δεκάδες συνάδελφοί του, όλων των βαθμίδων, εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον αρχιπύραρχο. Παράλληλα όμως πλήθος ήταν και τα αυτοδιοικητικά στελέχη και της πολιτικής προστασίας, τα οποία συνεργάζονταν στενά με τον κ. Τζοΐτη, τα οποία εξέφρασαν την έντονη δυσφορία τους για την απόφαση αυτή της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο αρχιπύραρχος Τζοΐτης, είναι αλήθεια, έχει τοποθετήσει πολύ ψηλά τον πήχη της αποτελεσματικότητας των πυροσβεστικών υπηρεσιών στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής και σίγουρα η αποστρατεία του θα δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό, με τον διάδοχό του να υποχρεούται να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να μην μειωθεί η αποτελεσματικότητα του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και η συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας με τις ομάδες πολιτικής προστασίας των τοπικών ΟΤΑ.

Πηγή : www.notioanatolika.gr

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.