Οι εθελοντές της malteser δώρησαν ασθενοφόρο για το χιονοδρομικό και τα χωριά

 

24/2/2016

Παραδόθηκε στις 22/2/2016 στην Κεντρική πλατεία Καλαβρύτων ένα σύγχρονο ασθενοφόρο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του χιονοδρομικού και της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων. Το ασθενοφόρο είναι δωρεά της εθελοντικής οργάνωσης malteser την δράση της οποίας εξηγεί ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς στο video που ακολουθεί.

Στην τελετή παράδοσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων εκπρόσωποι της οργάνωσης με διερμηνέα, Ιερείς της περιοχής Καλαβρύτων, ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Χουλιάρας, οι βοηθοί δημάρχου κ. Ν. Μαγκαφάς και Ε. Φλογεράς

Δεν χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις γιατί ένα ασθενοφόρο, μόνιμο στα Καλάβρυτα και σε συνδυασμό με την ελαστική διαχείριση τον διασωστών μέσω του ΕΚΑΒ θα είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή μας.

Το ασθενοφόρο θα διατεθεί στην τοπική κοινωνία αφού τελειώσουν οι τυπικές διαδικασίες, έκδοση πινακίδων κ.α και αφού εξοπλιστεί κατάλληλα. Ένα δεύτερο ασθενοφόρο που έχουν φέρει μαζί τους στην Ελλάδα οι εθελοντές θα δωριστεί στον δήμο Λέσβου για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας των προσφύγων.

Πηγή : www.thebest.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.