Έκδοση κάρτας μέλους Α.Ε.Π.Ε.

 

1/11/2013

Αγαπητοί συνάδελφοι
Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για διοικητικές και άλλες αλλαγές που έχουν λάβει χώρα στην Ένωσή μας, μετά την τελευταία εκλογική διαδικασία, τον Απρίλιο του 2013.

  1. Αναδείχτηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με θητεία τριών ετών.
  2. Ανανεώθηκε το site μας (www.aepe.gr) για καλύτερη ενημέρωση των μελών και των επισκεπτών του.
  3. Βρίσκεται σε τελικό στάδιο η διαδικασία έκδοσης της ειδικής, ατομικής «κάρτας μέλους», η οποία θα αποσταλεί στους δικαιούχους άμεσα στις διευθύνσεις που θα μας δηλώσουν. Η συγκεκριμένη κάρτα αρχικό σκοπό έχει την πιστοποίηση των στοιχείων των μελών και τη διασφάλιση των απολαβών ειδικών προνομίων που η ΑΕΠΕ θα προσφέρει αποκλειστικά και μόνο σε όσους έχουν την παραπάνωιδιότητα καθώς στις οικογένειες τους.
  4. Η Ένωσή μας απέκτησε πλέον «Ιντερνετική Φωνή», αφού ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες πέτυχε γέφυρα συνεργασίας με το «Dailytvradio». Έτσι, κάθε Πέμπτη σε ζωντανή μετάδοση, από ώρα 19:55 έως 20:55 και σε επανάληψη το Σάββατο από 19:55 έως 20:55, έχει στη διάθεσή της μια ώρα μετάδοσης, μέσω της εκπομπής «Αθλητική Επισκόπηση», για θέματα που αφορούν το αθλητισμό .
  5. Βρίσκονται σε διαδικασία διοργάνωσης και άμεσα θα διεξαχθούν αθλητικά events σε διάφορες πόλεις, ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος των μελών μας, με σκοπό την γνωριμία της ΑΕΠΕ με όλους τους συναδέλφους και τη δυνατότητα ενεργοποίησης των μελών μας μέσω του αθλητισμού και λοιπών πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Γενικότερα, την τρέχουσα χρονική περίοδο που διανύουμε η Ένωσή μας βρίσκεται σε συνεχείς διαδικασίες διαπραγμάτευσης που τυγχάνουν θετικής ανταπόκρισης, με επιχειρήσεις, καταστήματα και δημόσιους οργανισμούς (νεολαίας, άθλησης και πολιτισμού), προκειμένου να προβεί σε ανάλογες συμφωνίες (π.χ. γενναίες εκπτωτικές προσφορές, εξασφάλιση θέσεων σε κατασκηνώσεις, δωρεάν συμμετοχή σε αθλητικά προγράμματα – γυμναστήρια κ.λ.π.).

Σύντομα θα σας αποσταλεί η κάρτα μέλους με συνοδευτική ατομική επιστολή και οδηγίες διαδικασίας πιστοποίησης στοιχείων για τα μέλη και τις οικογένειές τους.

Η μεγαλύτερη συμμετοχή μελών εξασφαλίζει και την αντίστοιχη αύξηση προνομίων και παροχών. Σας ευχαριστούμε όλους και ευχόμαστε μια σαιζόν γεμάτη αθλητικές, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.


Με εκτίμηση Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας
Άγγελος Τριπολιτσιώτης
Πύραρχος
Γεώργιος Καγιαλής
Πυραγός

Σχετικοί Σύνδεσμοι: Α.Ε.Π.Ε.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.