Συνάντηση του Προεδρείου της Ε.Υ.Π.Σ. Νοτίου Αιγαίου με τον νέο Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου Αρχιπύραρχο Άγγελο Τριπολιτσιώτη.

 

Συνάδελφοι,
Την 9-3-2016 ημέρα Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσης μας με τον νέο Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου Αρχιπύραρχο  Άγγελο Τριπολιτσιώτη όπου του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, παραθέσαμε τους  προβληματισμούς μας για τα θέματα που μας απασχολούν και κατατέθηκαν οι προτάσεις μας σε ζητήματα όπως :

α) Τα κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Π.Υ. Ερμούπολης και το σύνολο των Πυρ/κών Κλιμακίων εκθέτοντας σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού,

β) Την έλλειψη προσωπικού,

γ) Τις προτάσεις μας για το Π.Δ. 170 (κανονισμός μεταθέσεων) και συγκεκριμένα για την τροποποίηση-εξαίρεση όσο αφορά τις νησιωτικές περιοχές του Άρθρου 21 παρ.7 περί μετακινήσεων υπαλλήλων εντός της Περιφέρειας,

δ) Την ανάγκη αντικατάστασης των οχημάτων λόγω παλαιότητας και την ανανέωση ατομικού εξοπλισμού,

ε) Τη δημιουργία ανεξάρτητου αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με έδρα την Ερμούπολη για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών στο Νομό Κυκλάδων κατά την αντιπυρική περίοδο, με σκοπό την άμεση αντιμετώπιση των συμβάντων και παράλληλα την αποφυγή αποδυνάμωσης του προσωπικού της Π.Υ. Ερμούπολης και των Π.Κ. αυτής.

Η συνάντηση έγινε κάτω από ευχάριστο κλίμα και διάθεση άμεσης συνεργασίας.


Για το Δ.Σ.

-Ο-                                                                        -Ο-

Γενικός Γραμματέας                                                        Πρόεδρος

Τασιούλης Γεώργιος                                                   Ρούσσος Σταύρος

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ΄ ΑΡΙΘΜ. 151 ΕΜ/1998 ΑΠΟΦ.ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΣΥΡΟΥ
Μέλος της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ
ΕΔΡΑ : Ερμούπολη – Σύρου   Ταχ. Δ/νση : Παναγούλη – Παπάγου  Τ.Κ.  84100
E-mail : eypsnotaig@gmail.com Τηλ. & Fax: 2281087320
                                                                      

1 Comment

  1.  

    Έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να είναι ο νεότερος ηλικιακά Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ. που πέρασε ποτέ στην ιστορία του Π.Σ.!! Καλή δύναμη επί το έργον..

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.