Ανθρώπινο Ομοίωμα Διάσωσης γενικής χρήσης Ruth Lee GP30

 

12/3/2016

Τα ανδρίκελα διάσωσης του οίκου Ruth Lee Αγγλίας είναι ιδανικά για χρήση σε εκπαιδευτικά σενάρια όπου η συμμετοχή εθελοντή ανθρώπου ώς θύμα είναι επικίνδυνη ή άβολη.

Τα εκπαιδευτικά ανθρώπινα ομοιώματα γενικής χρήσης (GP) της Ruth Lee είναι τα πιο δημοφιλή για χρήση στα πιο κοινά σενάρια διάσωσης όπως διάσωση θύματος απο ύψος, περιορισμένους χώρους, έρευνα και διάσωση αγνοουμένου και γενικές πρακτικές ασκήσεις μεταφοράς θυμάτων.

Το υλικό κατασκευής των εκπαιδευτικών ομοιωμάτων Ruth Lee® είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε καταπονήσεις όπως σύρσιμο σε τσιμέντο, τριβές σε κορμούς δέντρων ή ακόμα και καταπλάκωση απο μηχανές και οχήματα. Επιπρόσθετα η κινητικότητα τους είναι πλήρως ικανοποιητική και προσομειώνουν με ρεαλισμό τις ακούσιες κινήσεις ενός θύματος που έχει χάσει τις αισθήσεις του. Οι εκπαιδευόμενοι θα δοκιμαστούν σκληρά προσπαθώντας να διασώσουν την κούκλα εκπαίδευσης, καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά στη διάσωση ενός θύματος που υποδύεται ένας άνθρωπος και στη διάσωση που χρησιμοποιείται ομοίωμα.

Όλα τα εκπαιδευτικά ομοιώματα της Ruth Lee διαθέτουν ειδικές ενισχύσεις στις ραφές και στην ένδυση, καθώς και μπότες απο σκληρό πλαστικό στα πόδια για πλήρη εξομοίωση των συνθηκών διάσωσης. Επιπρόσθετα, για να γίνει ακόμη πιο ρεαλιστικό το εκπαιδευτικό σενάριο, όλα τα ομοιώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με το Shout Box, μια ειδική συσκευή καταγραφής και αναπαραγωγής φωνής, που μπορεί να αποθηκεύει και να παίζει συνεχόμενα φωνητικά μηνύματα.

Το μοντέλο εκπαίδευσης RL30 είναι ομοίωμα διάσωσης βάρους 30 κιλών και ύψους 1.83m και προσομοιώνει έναν ελαφρύ ενήλικα.

Χαρακτηριστικά

  • Ιδιαίτερα ανθεκτική κατασκευή απο πολυεστέρα, βαμβάκι και πολυπροπυλένιο
  • Άριστη προσομείωση των κινήσεων ενός αναίσθητου θύματος
  • Ρεαλιστικό ύψος και βάρος για ελαφρύ ενήλικα ασθενή
  • Ρουχισμός και υπόδηση για πλήρη εξομοίωση των συνθηκών διάσωσης
  • Δυνατότητα χρήσης με αναπαραγωγέα φωνής
  • Αντοχή σε θερμοκρασίες μέχρι 100°C
  • Δεν φέρει ευαίσθητα μέρη που μπορούν να σπάσουν κατά την εκπαίδευση

Προτεινόμενη Χρήση

Ιδανικό για ρεαλιστικές εκπαιδεύσεις διάσωσης σε δύσκολες συνθήκες, διάσωση θύματος σε ύψος, απομάκρυνση απο περιορισμένους χώρους, απεγκλωβισμό απο τροχαία ατυχήματα, ανάσυρση θυμάτων απο χαράδρες, έρευνα και διάσωση αγνοουμένων, ασκήσεις ομάδων πυρασφάλειας σε βιομηχανίες καθώς και κάθε άλλη εκπαιδευτική δραστηριότητα όπου η συμμετοχή ανθρώπου ώς εθελοντής θύμα είναι επικίνδυνη.

Προδιαγραφές

  • Ύψος : 1.83 m
  • Βάρος : 30 Kg
  • NSN : 4240-99-8525913 (Nato Stock Number)

Πηγή : http://neomed.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.