«Αντιμετώπιση πυρκαγιάς στο χώρο κουζίνας εστιατορίου του Ξενοδοχείου Sofitel»

 

21/3/2016

Πραγματοποιήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, άσκηση ετοιμότητας μερικής συμμετοχής/περιορισμένης κλίμακας με θέμα: «Αντιμετώπιση πυρκαγιάς στο χώρο κουζίνας εστιατορίου του Ξενοδοχείου Sofitel».

Για την υλοποίηση της άσκησης συνεργάστηκαν: το “Sofitel”, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αερολιμένα και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ενώ συμμετείχαν η Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, η Υπηρεσία Επείγουσας Ιατρικής Βοήθειας Αερολιμένα, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Το σενάριο της άσκησης προέβλεπε εκτεταμένη πυρκαγιά στο χώρο της κεντρικής κουζίνας του εστιατορίου στο ισόγειο του ξενοδοχείου, ύπαρξη ενός τραυματία εγκλωβισμένου στο χώρο της κουζίνας και ενός τραυματία εγκλωβισμένου στον 4ο όροφο συνεπεία της εκκένωσης του ξενοδοχείου.

Η ομάδα Ελέγχου Άσκησης, υπεύθυνη για τον έλεγχο και την εποπτεία της ασφαλούς διεξαγωγής της άσκησης, αποτελείτο από:

1. Τον Αντιπύραρχο Γ. Καραμανλή, Διοικητή της Π.Υ. Δ.Α.Α.
2. Τον κ. Κ. Τριανταφύλλου, Διευθύνοντα Υπηρεσίας Λειτουργίας Αερολιμένα Δ.Α.Α.
3. Τον κ. Α. Κοροδήμο, Τεχνικό Διευθυντή του Sofitel

Την άσκηση, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, παρακολούθησε: ο Διοικητής της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής Υποστράτηγος ΠΣ Κωνσταντίνος Γιόβας, ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου κος Cyril Manguso, ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing κος Γεώργιος Σταύρου, εκπρόσωποι του Δ.Α.Α, της Υ.Π.Α, της ΕΛ.ΑΣ., της Υ.Ε.Ι.Β.Α και άλλων φορέων που συμμετείχαν στην άσκηση.

Πηγή : https://www.facebook.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.