ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ – Βασικές Αρχές Δημιουργίας, Οργάνωσης, Λειτουργίας

 

6/4/2016

Αγαπητό περιοδικό Fire Rescue News, σας κοινοποιώ ένα νέο εγχειρίδιο που δημιούργησα εξ ιδίας πρωτοβουλίας, με τίτλο : ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ – Βασικές Αρχές Δημιουργίας, Οργάνωσης, Λειτουργίας  που σκοπό έχει να διαφωτίσει όσους εμπλέκονται στην δημιουργία καταυλισμών προσφύγων σε όλη την Ελλάδα επί τη ευκαιρία της διασποράς των προσφύγων και εγκατάστασής τους σε διάφορα σημεία της χώρας μας.

Το εγχειρίδιο αυτό απευθύνεται σε κάθε Περιφερειάρχη, Δήμαρχο, Στρατιωτικό Διοικητή, Αστυνομικό Διευθυντή, Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, Περιφερειακό Διευθυντή Δ.Ε.Η., Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, σε κάθε αρμόδια κρατική υπηρεσία, στις Υγειονομικές Περιφέρειες, στις Δημοτικές Υπηρεσίες Ύδρευσης – Αποχέτευσης, σε κάθε εθελοντική ανθρωπιστική οργάνωση και σωματείο, σε κάθε ανώτερο αξιωματούχο που εργάζεται για το προσφυγικό – μεταναστευτικό και γενικότερα σε κάθε έναν που εμπλέκεται στον σχεδιασμό για την δημιουργία, οργάνωση και λειτουργία ενός καταυλισμού προσφύγων.


Πατήστε πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή το εγχειρίδιο
Μιας και είναι πρωτόγνωρη για την χώρα μας η διαδικασία αυτή και πολλοί δεν γνωρίζουν τι και πως, το εγχειρίδιο αυτό θα αποτελέσει την βάση πάνω στην οποία θα σχεδιάσουν, θα εργαστούν και θα υλοποιήσουν το έργο της διασποράς και εγκατάστασης μεταναστών ανά την Ελλάδα. Η ανάρτησή του από την έγκριτη ηλεκτρονική ιστοσελίδα σας θα βοηθήσει αποτελεσματικά κάθε εμπλεκόμενο και ενδιαφερόμενο.
Παρακαλώ, μην διστάσετε να με καλέσετε για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνηση ή οποιασδήποτε μορφής βοήθεια επί τω έργω.

Εύχομαι να φανεί χρήσιμο προς όλους.

Με εκτίμηση
Για το Fire.gr, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΓΕΡΑΣΙΜΑΤΟΣ
Emergency and Disaster Manager

3 Comments

  1.  

    Καταπληκτικό έργο το οποίο σκιαγραφεί την φλέβα της κοινωνίας των προσφύγων όπως αυτή θα πρέπει να δημιουργηθεί απο το μηδέν μέχρι την όποια μετέπειτα εξέλιξή της, με ευαισθησία και επιστημονική μελέτη χωρίς να παραλείπει την παραμικρή λεπτομέρεια και χωρίς να λείπει ο παράγοντας ”Ανθρωπιά”.
    Συγχαρητήρια για το τέλειο αυτό έργο!

  2.  

    Κατάθεση ψυχής γνώσης και εμπειρίας!!! Ενχειρίδιο που θα κάνει ευκολότερη την οργάνωση και λειτουργία καταυλισμών που αναπόφευκτα πλεον πρέπει να οργανόσουμε

    Γιώργος

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.