Δωρεά ελαστικών για τον Όμιλο Φίλων του Δάσους

 

15/4/2016

Η ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Ε.- πρόσφατα διέθεσε στην Δ.Α.Κ.- (Όμιλος Φίλων του Δάσους) εξοπλισμό, για τις επιχειρησιακές της ανάγκες, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης που την διακατέχει.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Φίλων του Δάσους” με έδρα στην Δεκέλεια Βαρυμπόμπης, παρέλαβε σε φιλικό κλίμα μια νέα τετράδα ελαστικών εκτός δρόμου, μάρκας MITAS, για χρήση σε εξειδικευμένο πυροσβεστικό όχημα τύπου Unimog, που πρόσφατα ανακατασκευάστηκε, για να είναι πλέον σε πλήρη επιχειρησιακή χρήση. (Δείτε φωτογραφίες)

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής, η εταιρία (Η ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Ε.) στηρίζει τις προσπάθειες και την πρωτοβουλία αυτού του εθελοντικού σώματος που προσφέρει σημαντικά στην πρόληψη και καταστολή δασικών πυρκαγιών, σεισμών και άλλων φυσικών καταστροφών. Το ήθος και το πνεύμα των ανθρώπων στην ΔΑΚ αποτελεί πηγή έμπνευσης και μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε δράσεις αφιερωμένες στην κοινωνική και περιβαλλοντική προστασία.

Για πληροφορίες και νέα επί του έργου της ΔΑΚ μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους: www.ofd.gr

Πηγή : www.demeter.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.