Ευχαρίστησαν το Δήμο Ηρακλείου για την προσφορά του στη Πυροσβεστική Υπηρεσία

 

13/11/2013

Το  Δήμο Ηρακλείου  και  το Δήμαρχο  κ. Γιάννη Κουράκη  ευχαρίστησε σήμερα το Πυροσβεστικό Σώμα  για την προσφορά του στην Υπηρεσία  με  αναμνηστικό ενθύμιο που του προσέφερε  στις εγκαταστάσεις της 3ης ΕΜΑΚ , ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης κ .Κώστας Αραβιάκης και ο Διοικητής της 3ης ΕΜΑΚ  κ. Γιώργος Τσικαλάς  όπου παραβρέθηκε και ο  Αντιδήμαρχος Αρμόδιος για Θέματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Στρατής Δαγκωνάκης.


Ο Διοικητής της 3ης ΕΜΑΚ κ. Γιώργος Τσικαλάς  ευχαρίστησε  τον Δήμαρχο Ηρακλείου  για τη κάλυψη των εξόδων μετακίνησης  και διαμονής  στελεχών της 3ης ΕΜΑΚ προκειμένου να παρακολουθήσουν ένα σημαντικό πρόγραμμα εκπαίδευσης διάσωσης και βοήθειας σε περίπτωση Πλημμυρών που πραγματοποιήθηκε στον Ποταμό  Εύηνο στην Αιτωλοακαρνανία.

Σε δήλωσή του ο κ. Κουράκης  τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή συνεργάζεται με όλους τους φορείς ,τις Υπηρεσίες και βεβαίως με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της οποίας ο ρόλος είναι καίριος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Είμαστε στο πλευρό τους, συνέχισε  ο Δήμαρχος  και  προσφέρουμε τη βοήθειά μας, όπου απαιτείται στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας με γνώμονα την  ασφάλεια των πολιτών και την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Το επόμενο διάστημα θα παραδώσουμε και ειδικό υλικοτεχνικό εξοπλισμό στις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής σχετικό με την αποστολή της πολιτικής προστασίας.

Πηγή: www.cretalive.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.