Εκπαίδευση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

 

5/5/2016

Την M.Τρίτη 26 Απριλίου 2016, κατόπιν πρόσκλησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών η Draeger Hellas A.E.,  αντιπρόσωπος των διασωστικών εργαλείων Weber Rescue στην Ελλάδα, πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο ασφαλούς χρήσης, ορθής λειτουργίας και τεχνικών, βάσει του πρωτοκόλλου S.A.V.E.R.

Πατήστε για μεγέθυνση

Στην εκπαίδευση συμμετείχαν περίπου 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι της υπηρεσίας και πραγματοποιήθηκαν τεχνικές απεγκλωβισμού σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα. Την εκπαίδευση διεξήγαγε ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής της Draeger Hellas A.E. κ. Ιωάννης Ρέτσιος.

Πατήστε για μεγέθυνση

Οι πυροσβεστικοί υπάλληλοι εφάρμοσαν τεχνικές σταθεροποίησης, διάνοιξης θυρών καθώς και τεχνικές ανύψωσης και ώθησης του ταμπλό των οχημάτων.

H Draeger Hellas AE ευχαριστεί το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και την Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και τον Διοικητή αυτής κ. Καραμανλή Γεώργιο για την άριστη συνεργασία, προετοιμασία και ολοκλήρωση αυτής της επιτυχημένης εκπαίδευσης.

Ντέμη Μαρτιάδη
Τηλ +30 210 2821809
Draeger Hellas S.A.
Ελευθερίου Βενιζέλου 150
142 31 Νέα Ιωνία, Αθήνα

www.draeger.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.