Οι πυροσβέστες της Μεσσηνίας συνάντησαν τον Γ. Κατρούγκαλο

 

6/5/2016

Συνάντηση με τον Γ. Κατρούγκαλο είχε αντιπροσωπεία της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος σχετικά με θέματα που αφορούν το σώμα τους. Μετά τη συνάντηση ακολούθησε η παρακάτω ανακοίνωση:

Στις 30-04-2016 η Ένωσή μας είχε συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας κ κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Κατρούγκαλο για να συζητήσουμε και να ζητήσουμε κάποιες τροποποιήσεις στο σχέδιο του Ασφαλιστικού. Με κυριότερη στο να υπάρξει εξομοίωση των ήδη συνταξιούχων με αυτούς που έχουν θεμελιωμένα δικαιώματα συνταξιοδότησης, σε ότι αφορά τον τρόπο υπολογισμού της κύριας και επικουρικής σύνταξης όταν αυτά ασκηθούν στο μέλλον. Ο κ. Υπουργός μας ενημέρωσε ότι έχει ζητήσει αυτή την τροποποίηση, αλλά δεν έγινε δεκτή.

Στη συνάντηση παρευρίσκονταν και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Μεσσηνίας κ. Κοζομπόλη και κ. Κωνσταντινέας και συζητήθηκαν τα προβλήματα του Νομού, με κυριότερο την αντικατάσταση των παλαιών οχημάτων, καθώς και την έλλειψη σε ελαστικά. Τέλος δόθηκε υπόμνημα με τα πιο σημαντικά προβλήματα.  Οι κ. βουλευτές από την πλευρά τους μας είπαν πως θα κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο ώστε να μπορέσουν να επιλυθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Πηγή : www.tharrosnews.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.