Πυροσβεστικό όχημα πέφτει πάνω σε φράχτη κατά την άφιξη του

 

18/11/2013

Τα φτωχά συντηρημένα πυροσβεστικά οχήματα δεν είναι μόνο Ελληνικό προνόμιο αλλά και Αμερικανικό καθώς ως φαίνεται ένα από τα πυροσβεστικά οχήματα του Μέμφις στις ΗΠΑ καθώς έφτανε στο τόπο του συμβάντος πέρασε μέσα από ένα φράχτη με συρματόπλεγμα και προσέκρουσε σε τσιμεντένια διαχωριστικά.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Alvin Benson δήλωσε ότι το συγκεκριμένο πυροσβεστικό όχημα είχε ελεγχθεί πριν αποχωρήσει από το σταθμό (προφανώς εννοεί τον έλεγχο που κάνουν οι πυροσβέστες σε κάθε αλλαγής βάρδιας) και δεν είχε διαφανεί κάτι μεμπτό αναφορικά με την λειτουργία του.  «Είναι ένα από τα παλιά μας οχήματα, έχουμε εξοπλισμό μέσα σε αυτό το όχημα που είναι από τα τέλη του 1970» συνέχισε ο Benson.

«Σίγουρα έχουμε ένα γερασμένο στόλο , φθείρεται και καταπονείται καθημερινά με υπερωρίες και άσχημες συνθήκες αλλά πάντα ανταποκρινόμαστε σε όλα τα συμβάντα.. σίγουρα χρειάζεται αντικατάσταση!» δήλωσε ο  Joe Norman. Ο κ. Norman ανήκει στην Ένωση Πυροσβεστών του Μέμφις.  Είπε επίσης ότι όλα τα πυροσβεστικά οχήματα υποστήριξης έχουν ήδη κάνει το κύκλο ζωής τους καθώς είναι πάνω των 30 ετών και με πάρα πολλά μίλια στο ενεργητικό τους. Απλά είναι μια καταστροφή που περιμένεις να γίνει αν συνεχίσουμε να τα χρησιμοποιούμε.

Μετάφραση & Απόδοση για το Fire.gr, Ρέτσιος Ιωάννης
Πηγή: http://statter911.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.