Άσκηση ετοιμότητας στο λιμάνι του Βόλου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία

 

21/5/2016

Ετήσια άσκηση ετοιμότητας διεξήχθη στη 2η προβλήτα του εμπορικού Λιμανιού του Βόλου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης, στις 21 Απριλίου.

Η άσκηση αφορούσε στην προσομοίωση ατυχήματος σε ελεγχόμενο χώρο (προβλήτα), με έκρηξη σε φορτίο με επικίνδυνα υλικά, εκδήλωση και κατάσβεση πυρκαγιάς, διάσωση τραυματισμένων ατόμων εκτός και εντός φορτηγού πλοίου.
 

 
Στην άσκηση συμμετείχαν: η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βιομηχανικής Περιοχής Βόλου, ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, το Κεντρικό Λιμεναρχείο, η Λιμενική Αστυνομία, το Τμήμα Τροχαίας, το Ε.Κ.Α.Β., Ναυτιλιακή εταιρεία, ναυτικό πρακτορείο καθώς και μέλη θεατρικής ομάδας Νέας Αγχιάλου.

Την άσκηση ετοιμότητας παρακολούθησαν: οι Διοικητές και οι Προϊστάμενοι των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και Κλιμακίων, εκπρόσωποι της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και του Δήμου Βόλου, εκπρόσωποι του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, εθελοντικές ομάδες, καθώς και πυροσβεστικοί Υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.

Πηγή : Πυροσβεστικό Σώμα

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.