Αιμοστατικό Επίθεμα Τραύματος QuikClot 1st Response 25gr

 

1/6/2016

Το QuikClot 1st Response του οίκου Z-Medica Αμερικής είναι ένα αιμοστατικό επίθεμα με διαστάσεις 9 x 9 cm, εμποτισμένο με καολίνη, μια ανόργανη ορυκτή ουσία που επιταγχύνει αποτελεσματικά και με ασφάλεια την πήξη του αίματος σταματώντας την αιμορραγία, χωρίς να προκαλεί εξωθερμικές αντιδράσεις και ερεθισμούς.

Το επίθεμα QuikClot 1st Response είναι εμποτισμένο με 25 γραμμάρια καολίνης και μπορεί να αντιμετωπίσει μεγάλες αιμορραγίες σε ανοιχτά τραύματα, επιτυγχάνοντας την πήξη του αίματος μέσα σε ελάχιστα λεπτά απο την εφαρμογή του. Η χρήση του είναι πολύ απλή και αρκεί μόνο η τοποθέτηση του επάνω στην πληγή και η άσκηση πίεσης μέχρι να σταματήσει η αιμορραγία.

Οι αιμοστατικές γάζες QuikClot χρησιμοποιούνται ευρέως απο επαγγελματίες υγείας, στην επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα και απο τα σώματα ασφαλείας, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση δυνητικά θανατηφόρων αιμορραγιών. Το αιμοστατικό επίθεμα QuikClot 1st Responseδιατίθεται σε αεροστεγής συσκευασία με μικρό όγκο και μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα μέσα σε κάθε φαρμακείο Α’ βοηθειών.

Χαρακτηριστικά

  • Αποδεδειγμένα αποτελεσματικό για τον έλεγχο της αιμορραγίας
  • Χρησιμοποιεί καολίνη που δεν προκαλεί εξωθερμικές αντιδράσεις και αλλεργίες
  • Μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα και εύκολα στην πηγή της αιμορραγίας και να επιταγχύνει την πήξη του αίματος σε ελάχιστα λεπτά
  • Είναι ανιχνεύσιμο με ακτίνες X και κατάλληλο για χρήση σε χειρουργικές επεμβάσεις
  • Διατίθεται σε πρακτική συσκευασία που καταλαμβάνει ελάχιστο όγκο και μπορεί να αποθηκευτεί σε κάθε κιτ πρώτων βοηθειών
  • Εγκεκριμένο απο το Υπουργείο Αμύνης της Αμερικής στην Επιτροπή Τακτικής Φροντίδας Απωλειών Μάχης (DoD / CoTCCC)

Προτεινόμενη Χρήση

Το αιμοστατικό επίθεμα QuikClot 1st Response είναι κατάλληλο για χρήση σε ανοιχτές πληγές που αιμορραγούν και μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και γρήγορα για να επιταχύνει τις διαδικασίες πήξης ώστε να περιορίσει αποτελεσματική την απώλεια αίματος.

Πηγή : http://neomed.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.