Σεμινάριο εκπαίδευσης με θέμα την πυρασφάλεια στα Sentido Pearl Hotels

 

14/6/2016

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 το προσωπικό και η διεύθυνση των Sentido Pearl Hotels στο Ρέθυμνο παρακολούθησαν σεμινάριο εκπαίδευσης με θέμα την πυρασφάλεια και τη διαχείριση πυρκαγιών υπό συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Το σεμινάριο παρέδωσαν αξιωματικοί και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, εκπαιδεύοντας το προσωπικό των Pearl Hotels ως προς τις τακτικές πρόληψης, τα είδη των πυρκαγιών και τη συμπεριφορά τους, τους τρόπους μετάδοσης, τα κατασταλτικά μέτρα και τις μεθόδους ορθής και ασφαλούς πυρόσβεσης.

Ο συνδυασμός θεωρητικής εκπαίδευσης και ασκήσεων πρακτικής εφαρμογής συντέλεσαν σε μια εμπεριστατωμένη εκπαίδευση εξαιρετικής πρακτικής αξίας για την εξασφάλιση των υψηλότερων δυνατών συνθηκών ασφαλείας επισκεπτών, εργαζομένων και εγκαταστάσεων, καθώς και για την γενικότερη επιμόρφωση του προσωπικού επί του θέματος της ορθής πρακτικής πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιάς, οπουδήποτε.

Η διεύθυνση των Pearl Hotels του Ρεθύμνου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την προθυμία της ανταπόκρισης, τον επαγγελματισμό και την υψηλή ποιότητα του σεμιναρίου εκπαίδευσης.
Τέλος, ευχόμαστε σε όλους μια καλοκαιρινή περίοδο με τις λιγότερες πυρκαγιές από κάθε προηγούμενη.

Πηγή : http://rethemnosnews.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.