Λήψη μέτρων ενόψει χειμώνα από το δήμο Φλώρινας

 

23/11/2013

Υπό την Προεδρεία του Αντιδημάρχου Φλώρινας κ. Μιχαήλ Καρακόλη συνεδρίασε την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Φλώρινας με θέμα «Λήψη μέτρων και δράσεων για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις, παγετό και πλημμύρες κατά τη χειμερινή περίοδο 2013-2014».
Στη σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και οι εθελοντικές οργανώσεις Ραδιολέσχη Φλώρινας και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων.

Την αρχική εισήγηση πραγματοποίησε ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Δήμου Φλώρινας κ. Δημήτρης Παπαναστασίου, ενώ εξετάστηκαν τα ακόλουθα θέματα:

•   Σχεδιασμός χειμερινής συντήρησης, συνέργειες με άλλους φορείς για την από κοινού αντιμετώπιση προβλημάτων στο οδικό δίκτυο εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου.
•   Συντονισμός των υπηρεσιών του Δήμου στην αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό.
•   Συντονισμός των υπηρεσιών του Δήμου με άλλους φορείς (Δήμοι, ΕΛ.ΑΣ., Π.Σ., ΕΚΑΒ, κλπ).

Η σύσκεψη εντάσσεται στα προληπτικά μέτρα Πολιτικής Προστασίας για την έγκαιρη προετοιμασία και το συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση τυχόν έντονων χιονοπτώσεων, παγετού και πλημμυρών.

Πηγή : http://neaflorina.blogspot.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.