Δωρεά διασωστικού εξοπλισμού στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α για τον ΕΓΚΕΛΑΔΟ 2016

 

22/6/2016

H Draeger Hellas A.E. αντιπρόσωπος των διασωστικών εργαλείων του οίκου Weber Rescue Γερμανίας κατόπιν αιτήματος της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Αιγάλεω αποδέχτηκε το αίτημα αυτής για ΔΩΡΕΑ διασωστικού εξοπλισμού αναφορικά με την άσκηση ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2016.

Η Draeger Hellas A.E. προσέφερε ως δωρεά διασωστικούς αερόσακους της εταιρίας Weber Rescue των 31 και 41 τόνων από ανθεκτικό υλικό ειδικούς για την ανύψωση πλακών από μπετόν αλλά και διάσωσης εγκλωβισμένων ατόμων, καθώς και όλα τα παρελκόμενα υλικά (μειωτήρες πίεσης, σωλήνες και ρυθμιστές πίεσης).

Παραθέτουμε το ευχαριστήριο γράμμα από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Αιγάλεω και τους ευχόμαστε κουράγιο , δύναμη και ασφάλεια στο εθελοντικό τους έργο.

Αξιότιμη κυρία Μαρτιάδη,

Εθελοντισμός είναι η αυθόρμητη ενσυνείδητη και ανιδιοτελής προσφορά του ανθρώπου προς το κοινωνικό όφελος.
Η ιδέα του εθελοντισμού βασίζετε στην ιδέα της ανθρώπινης βοήθειας σύμφωνα με την οποία ο κάθε άνθρωπος , προσφέρει τον εαυτό του  στην υπηρεσία του κάθε πάσχοντα συνανθρώπου.

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την χορηγία  εκ μέρους της Draeger Hellas S.A αντιπροσώπου της Weber Rescue στην Ελλάδα των διασωστικών ασκών (μαξιλάρια), εξοπλισμού που χρησιμοποιήθηκε κατά την διεξαγωγή της Διεθνής Άσκησης«Εγκέλαδος 2016».  Με την πράξη σας αυτή συμβάλατε στην επιτυχία της άσκησης.

Mε τις θερμότερες ευχαριστίες μας.

Για την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Αιγάλεω
Υπ. Δημοσίων Σχέσεων
Νικόλαος Χαρμαντζής

Πηγή : www.weber-rescue.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.